CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 25 June 2009

kisah gath n9 [1]

holla2 guys...lama x update ok.busy dgn final lorh.skunk ni noma kat jb..br sampai td..dlm kul 10 cm tu la...ayah and along noma ambik kt larkin sentral..cewah...station larkin dah banyak berubah..hihi.


~ketibaan~

egat x entry noma yg banyak pic gath kat PD ari tu?ha..tu noma letak pic je kan..skunk ni meyh la kite selongkar apa cerita yg ada. jeng2...mcm2 ada. ahaks...siap la sorg2 den buka cerita.

act noma nk ke PD ni noma tumpang abg wan (rdzwan). tp tgk abg wan mcm busy kan..bkn mcm lg weii..mmg busy pun... so pepagi tu noma teregat la ade sorg dak kolej noma ni yg join gath ni..so pm la ira (ira_starligth). borak2 jap. and ira invited noma pergi dgn dye. ira lak abg aril yg ambik (arils2002). so noma tumpang la abg aril.senang skit kan tumpang dgn abg aril sbb dye pun nk tumpang kan ira.ahaks...time tu abg aril lum jd abg noma lg k.hihihi
ni satu kes...noma ni dah la mengantuk tahap gaban ok. smlm nye noma tdo lewat. ambik ko ..den tertdo time tunggu abg aril.terus ilang chumel noma.hahaha dah lawa2 tertdo lak kan.

so hanya kami bertiga ye dlm kereta menuju ke PD .yupss...shaye sgt pendiam.x banyak ckp pun dlm kereta. sampai2 jew kt PD, mad nuh (madnuh_1987) menjemput kami. we all pun terus ke khemah. but b4 that, we all jmpe cincin(cincinmagic). b4 this noma x penah pun chat dgn cincin. penah dgr nama dye disebut2 je la..mad nuh pun sama.huhu

sampai kt khemah, ade kak labu (labusayong81), kak alya (alya_maisara83), cipan (cipansenanduk), abg stipp (stifler_apex) lg sape erk smark (smark_8898)...tu je la kot. segan2 lg ok dgn mereka2 ni.yela org yg x pernah jmpe kan. ira n aril ni pun first time jumpe. time ni dorg ngah potong ayam. mad nuh duk gelak2 sbb kak labu potong ayam lps tu pakai losyen kek tangan..hihihi..yup..mmg ade perisa losyen kek ayam tu. ahaks...amat berkhasiat.hihihi gurau2 je kak labu..namo marah ye..

lps tu noma, cincin, aril, mad nuh n ira pergi minum jap. panas gile ok kat PD. noma order ABC. makk aii...manis gile..x leh msk ar manis sgt. ngah lepak2 ni tbe2 dtg la sorg brother ni. dye dtg kt cincin mintak pemetik api. lps tu we all sambung berburak.. ngah pot pet pot pet tu...tbe2 brother td tu dtg lg. tapi salam kami sume...nek heran tahap tenuk aku tgk dye ni..dtg2 salam. rupa2 nya dye pun dak ym jgk. nama dye coyote.x tahu lak email dye sbb xde dlm list. noma x kenal dye sgt. sorry. hihi. hampeh btul kan dye ni..dr td duk usha we all. pandai dye dtg pinjam pemetik api.hihihi. so burak2 lg. noma bnyak mendengar dr berckp .hihihi..malu seyh.

lps minum tuu noma n mad nuh teman ira nak cri ubat. ubat apa ntah. ala yg wane pink tuu...hikhik....naak ke kedai beli ubat tu lalu lah pasar malam. sekali noma ternampak hang bag yg noma berkenan. niat hati mo hadiah kan utk mama. hihihi..so beli la bag tu tp malu seyh nak bwk sbb nnt dorg ckp apa lak kan. haaa mad nuh la jd mangsa shaye. "termia kasih mad nuh sbb tlg bwk kan".

cuaca sgt lah panas.huhuhu..duduk kt khemah adoii panas gile.abg stipp, kwn abg stipp (efy), cipan and kwn cipan (x tahu nama) nak pergi mandi laut. so noma just follow utk snap2 pic ok.akai camera ira.ahaks...sorry ira..shaye mmg over kalo pegang camera.

sekali lps mandi tu tgk2 we all kena pindah kan khemah ke tmpt len. sbb x leh berkhemah kt citu.alahai..tmpt tu dah ok sbb dekt dgn tandas.huhuuhu. time ni abg wan (rdzwan), kakak ct (qies_hanna), rita (rita_an_23), shaf (cm_shaf), fara (farahsakura85), daus (kakiikan), yana (lieyana_oliey)

lps dpr port bru we all pun siap2 kan la apa yg ptut. mlm tu we all wat BBQ oke. ahaha. lepak2. ade yg mandi2. and wat apa la yg kami suke. ikut suke je la k. sbb ni bkn perkhemahan dak sek.ahaha.mcm tuu. but mlm tu ade gak la yg berkumpul and cerita hantu..huhuhu tatot ok. geng2 yg sampai mlm lak abg cibong (cibong27), kak emy (dayanaemy), badik (ebadik), leeya,dott, kaza. lg sape erk? alamak lupa lak aii...tp ade yg dtg tu kejap jew...x dpt nk tido sesame..[jeng2].

~jalan2 kaki.pimpin2 tangan ke tandas<<tips tahan kencing
ngah dak2 len duk syok berburak.noma lak join dak2 yg ngah cerita seram. tbe2 rse kehilangan lak.. kehilangan yg amat mencurigakan noma ye kwn2. kehilangan yang amat2 memusykil kan shaye. ahahaha..ira adan uka ko..hahaha mad nuh pun. wahhhh u know what..ni gossip paling howt ok. ade la i dgr2 cte. mereka berdua berjalan kaki berkejaran ke petronas nk buang air.hahaha..ambik ko ira..egat dekat..padan muka kamu.dgr2 cte la kan....hahaha mereka dua ni TERpimpin tangan..ahahaha...soo romantik..sape ntah yg nampak.hahaha.mad nuh and ira..namo marah ea dgn entry den yg ni..gurau2 manje gitu...kan kan kan abg ngah (mad nuh).


~siapa yg ditiduri ditepi pantai...beralas kan debu2 pasir..berbumbung kan langit indah?~
sweet gile ok tgk dak2 ni tidur tepi pantai..chumel gile..ahaks..lupa lak nak snap pic time ni. egat kan khemah x cukup untuk we all tdo.tpi bape kerat sgt lah yg tdo dlm khemah. abg aril....lps subuh je..hegeh2 angkat pancing dye nk memancing ikan. tu yg len sibuk join lepak kt tepi pantai. ira and mad nuh sebelah kanan abg aril. cin2 lak kat sebelah kiri abg aril. jauh sket dr cin2...ade sweet couple.yana n kechik(pakwe dye lorh). nyenyak gile ok dak2 ni tdo...noma, rita and shaf lak duk jauh sket dr yana. burak2. tugas noma n rita menghibur kan hati shaf. abg shaf si gedix tu ngade mintak rita urut. konon alasan nye sbb dah ambik rita.hahaha bwk rita ke PD.den lak sumbang kan sore.hahaha megong ar layan shaf ni. jd mental lak ary tu.
lps tu dak2 yg tido tepi pantai ni x sedar kot hari dah makin cerah.org lain pun dah jalan2 kek tepi pantai tu weii..tgk korg tdo..dorg wat muka kesian utk korg.hahaha. abg aril lak..ntah mana ilang...mst merajuk kek laut tu sbb x dpt ikan.hahaha.noma, shaf and rita x tdo pun. pale dah mula pening sket. ting tong sket pagi2 tu. org panggal makan pun blur oke. hampeh.

~tetamu di hujung acara~
b4 balik tuu..semestinye ade acara photocgrapy ye. snap2.banyak gak.mcm model bertaraf antarabangsa lak kan.tp x dpt komisen pun.huhu..time ni ada lah beberapa org kwn kami yg br dtg. mcm epul (epul_boy_ns),
kak annz (annz_ves) and kwn dye[sis sue], erny( ernynorhidayah), and sis nuriz. mereka2 ni sume x dpt join dr smlm sbb ade hal masing2. mcm noma ni student xde hal sgt la kan.tapi x pe la...dpt jmpe pun dah kira ok kan. lps tu we all trus g lunch.but noma x mkn pun.minum je. kenyang nasi lemak yg kureng sedap kot.hihihi...mad nuh and shaf la ni..beli kt ne ntah.huhuhu
duk lepak2.borak2.bahan2.gosip2, meramas mesra, lagi apa lagi yg den lum sebut tp dak2 ni bwat? ha lu pk la sendiri.hihihi..dorg ni syok. mcm2 ragam ade. lps tu kami sume bersurai. letih tu letih jgk. sbb x tdo kot.ahaks..alik uma..sampai jew.trus bammmmmmm..terbaring. titow la..zZzZzZzZzZ.

sekian....

p/s: maaf ye kalo ade siapa2 yg kecik aty ke, x puas aty ke or pape je kan dgn entry noma kali ni.mana tahu ade yg x ske dgn cara noma berblogging ni.and kalo2 ade yg nama mereka yg noma x sebut.sorry sgt2.sbb ramai yg dtg.pape pun noma enjoy sgt dgn kamu sume. dah rse mcm adek beradek lak. so kite jmpe lg lepas ni kat gath yg kedua.kali ni lg best...bkn stakat ade adek beradek..dpt mak skali.sape lagi kalo bkn mak tam (maktam_happy)

0 PURPLEcrazy: