CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 29 June 2009

meeting~dating~












bersama abg ngah..only me call him 'abg ngah'.ahahaha
kegembiraan miss dura

menjeling menjeling ku bertentang..mata kita sama memandang

perbincangan adk beradek.

holla2!! salam guys. mo story ni, dlm musim2 exam ari tu kan....gagah juga noma nk hang out dgn kwn2. ahaks...but ramai yg x tahu noma berjln ni bwk jgk note kecik yg noma dah bwat. x kisah la kan kalo x baca time kua tu.tp ambik berkat la kan. bak kata cikgu sek rendah noma dlu,sentiase lah berdamping dgn ilmu ke mana je kite pergi. skema??i dun care.smggu sblm huhahuha dgn kekwn chat. noma dah prepared apa yg ptut utk exam.alhamdullilah lah.

dak2 ni dah decide nk wat meeting utk second gathering ni pd 20jun09.kat KLANG PARADE. tapi kan kan kan...ahaks...shaye x de transport ok nak pergi. and x de sape dpt ambik. so yana (lieyana_oliey) ajak naik ktm sampai Shaah Alam. and cincin(cincinmagic) akan ambik kami kat ktm S.Alam. b4 pergi KLANG PARADE, we all ambik dura (adura_alam3012) kat UITM S.ALAM. then trus ke KLANG PARADE. abg aril (arils2002), mad nuh(madnuh_1987), ira (ira_startlight) and diya (nurul_diya_07) dah pun sampai.dorg tggu kat food court.
lps tu we all stay kat food court.sambil tunggu kwn2 yg lain sampai, we all pun
lunch la kt citu skali.hihi.

sorg2 makhluk Allah ni sampai. kak labu (labusayong81), smark(smark_8898), kak alya (alya_maisara83), bubu (ym.bubu).

then bincang2 sambil gelak2, bahan membahan, merepek sampai jd kerepek, and pape je la kan.after that we all g karaoke. snap pic, sepanjang masa oke. time ngah karaoke ni dott pun dtg. lg sape?cousin cincin, iswadi. time sesi karaoke ni teserlah la bakat masing2 yg kita x tahu. mcm2 ade....ahahaha...bakat nyanyi tu mmg ade la kan.dah kalo kt room tu duk memekak je.paling x sangka ade gak bakat gelek. lg la x sangka bakat laga2 montot time nyanyi. hahaha...spe lg kalo bkn madnuh n yana yg laga2 montot. hahaha.hampeh tul dorg ni.



lepas karaoke tu mana arah tuju kami erk? erm. we all lepaking kat tasek. time ni kak alya kena alik awal atas sbb2 tertentu. so bergerak la kami ke tasek. apa lg kan.snap2.layan pic jum. i dun have idea to merepek meraban.



senja nan biru


snap by bubu
time ni abg wan (rdzwan) br je sampai. dye dari kauntan.ade keje.gile kentang kan tbe2 abg wan muncul.dr kuantan lak tuu..huhu...syabas abg.hahaha... time ni cincin alik uma dye kejap sbb nk msk kan pic kat dlm pendrive and siap2 nk alik kuala pilah. dye alik uma dr kul bape erk.lupa la..tp yg pasti waktu tu ptg lg la.cerah lg langit. tapi nek berjanggut we all tunggu. abg wan yg dr jauh tu pun dah sampai cincin x sampai2 lg.hampeh btul. lps cin sampai.duk burak2 lg.lps tu, we all pun pulang ke pangkal jalan.

ini lah di nama kan meeting beramai2 sambil2 tu dating beramai2. hihihi.
apa plan utk gath kedua nnt? tunggu je la k entry noma seterus nya. LEBIU guys..muaxx

0 PURPLEcrazy: