CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 27 June 2009

syg kamu sahabat~epy beday


lebiu gurls

kesygan

manja2


beday gurl kite



terkejut?terharu?lebius so much dear


fara..namo jeles kan noma.after this turn noma

salah mulut yg msk daa


..lilin bg syam mkn..
smlm noma alik dlm kul 2am. mmg berjalan sakan dgn farah ni.
act noma plan nk kuar ari jumaat ni sbb diana cuti. dye mmg ngah cuti sem skunk.but dye kerja kat 7E . so hari cuti dye lak ary jumaat jew. sbb tu noma ajak farah and sape2 yg bleh hang out sesama. noma plan nak sambut beday diana. walau pun beday dye 30/06 tapi knp noma sambut awal kan..sbb nye ialah 30/06 farah x ade kat jb dah.farah udah mo sambung belajar kt terengganu. silap nya pulak, noma tersalah bg tarikh. noma egat 28jun ari jumaat . but 26jun ari jumaat. dah farah, diana and weda egat 28 ni br kua. diana ni pun 1 kalo 28 dye x leh bgth la awal2 kak.noma keBUSYan ok. sbb time tu banyak bende kena wat.korg dah cuti.noma lak hegeh2 br nak exam.haha..padan muka sendiri.

so, weda yg br pindah ke melaka [sbb ayah dye polis kena transfer kot] x dpt join we all. dye egat 28hb.so x pe la kan. pepagi2 lg farah dah call noma ckp x dpt contact diana. adoii kak sorg ni. huhu. so noma bgth fara ajak la sesape yg nak join. and kul 1pm tu noma dah siap2 dah. sbb kul 2pm noma kena kua uma. act malas ok nak kua memana skunk ni.agak letih la..nak rest jew..tp demi rindu pd kwn2 yg membuak2 mcm air kolam panas, ku gagah kan jua. so dtg2 trus tunggu farah kat depan mcD . bila farah sampai je, egat ade amer and wan zulaika a.k.a wan. tp wan x dpt dtg sbb sakit gigi. amer lak..konon nye lah kena jaga uma sbb ade org dtg nak wat renovation kt uma dye. hahaha..pd hal...mak dye dah sound fara awal2 lg..'HARI JUMAAT X BEK KUA' hahahahha..adan uka fara...ko je la kena marah.dr mak diana..ke mak amer.hahaha
~hanya kami berdua~
so bila dah jmpe fara kat plaza angsana. we all pun jln2 sambil bergossip. amer n wan x dpt dtg. diana lak. noma call ptg tu dye kata dye demam..waaaaaaaaaaaa x dpt celebrated.nk wat kejutan la...huhuhu..lps jln2. perut pun dah berzapin, noma n fara g la mkn kt marry brown. mkn2, burak, bahan2, gossip, gelak2, apa lg.tbe2 terkenang kan diri masing2 yg kesunyian. apa x nye..kuar berdua jew dgn fara..huhuhu mmg lah best. tp gelak berdua jew...balik2 muka ko farah..muak aku..hahaha.x la..gurau2 jew..syg farah.so duk2 lepak ni..we all try la ajak kwn2 yg len yg free..ramai yg x free la..sbb ramai yg br lps stpm nak msk U. so noma ada call cousin noma AMZA. dye lak x free. so call la SYAM. kwn we all. dye lak suh tunggu dye nk confirm kan balik.
~mati kutu~
lama gile lepak kat marry bworn tu oke. mcm2 cte kua. so suda mse nye kami merambus kan diri ini. time nk kua tuu..ade pekerja dye tegur. ' terima kasih...sila dtg lagi' dgn muka ntah mcm mana nk digambar kan. hahahhaah fara begang ok dgn statement tuu..sbb dye terasa..hahah yela..berjam seyh kami lepak kat situ..ah..lantak kami la kan..hahaha

lps tu, kami terus la berjln2. noma pun terjumpe kwn lama. rauf. dye kerja kt UO. then jln2 lagi. sampai la x tahu nak wat keputusan antara nk tgk wayang ke karaoke?
duk berdebat dgn fara, so we all pun g la karaoke. 10 lagu jew. rse cm x mampu nk banyak2. mula2 nyanyi ok lg. skali noma geram..noma belasah lagu ziana zain. ambik ko...terpekik terlolong la kami bedua. dangdut?duk terkinja2 la montot kami.hahaha

10 lagu tu tbe2 x cukup lak bg kami berdua. so noma tambah lg. hahaha bio la..tension lak aii bedua jew.. tp x lama lps tu syam msg. dye otw. diana pun ade call td. and then , mereka pun sampai. hooorrrraaaayyyyy dpt celebrated. hihi. diana dtg dgn kwn dye. lupa lak nama mamat tuu

so we all pun celebrated. and diana x tahu langsung we all nk celebrated beday dye. yela beday dye lum sampai lg kan. ahaks....diana sgt la x sangka and terkejut king kong lah kawan shaye ni.
clebration ni sgt la simple. tapi penuh makna bg kami sume. we all dah lama x jmpe. and jarang sgt nak contact. sbb masing2 sume busy sgt. sentiasa merindui persahabatan kami. tapi syg sgt sbb weda xada. biasa time form 6 dulu kami berempat mst duk berkepit. merayau lps class. keluar hujung minggu. pergi library utk ulang kaji. tapi nak wat mcm mana kan. dgr cerita weda dah pindah melaka and skunk ni dye baru nak praktikal. hope 1 hari nnt we all berempat dpt berkumpul semula. noma pun nk ucap kan tahniah pd diana sbb result dye kali ni sgt2 memuas kan. she got 3.85. tahniah syg. .

p/s: diana, farah and weda...i always miss u all. and hopefully our friendship never end. ILOVEU gurls...muaxxxxxxxx

*pic akan di upload kemudian. maaf.

0 PURPLEcrazy: