CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 3 July 2009

bersama tersyg

hye all..akhir nya dapat jua noma meluangkan masa dgn org tersayang. antara sahabat yang amat shaye sayang. b4 ni noma dpt kua dgn diana and fara. kali ni noma dapat juga luangkan masa bersama emiey edayu dan faz. x dpt jumpe sume kwn2 pun x pe lah.cuti noma ni pun x panjang, so hari rabu ari tu emiey and faz ajak noma g tgk movie cite transformers. lps tgk movie...we all pun jln2.jap je..lps tu terus gerak ke danga bay.lepaking kt depan laut sambil mkn mcD.sumpah lapo giler ok. lps tu burak2.cite gosip2 howt and whatever, we all pun alik.sbb we all x leh alik lewat ary tu. and kua dgn emiey kalo kat jb mmg jarang2 alik mlm.hihi.jum layan pic.


cerita ni leh tahan la..best gak..hihi x bosan..best2. lps tgk cite ni, apa2 je yg we all tgk such as bende2 besi mst egat nk jd kan transfomers mcm dlm cite ni.ahaha nampak sgt terpengaruh.

0 PURPLEcrazy: