CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 6 July 2009

majlis persandingan

majlis persandingan abg bob....sorry lambat update cite ni...lpas nikah siang nye...malam lak ade malam berinai. mlm berinai ni bkn yg akai inai tu ..dye mcm malam merenjis. tapi bile sanding pun ade gak merenjis kan. watever la guys. huhuh.. i lum nak kawen lg so i x ambik port bab2 ni. nnt2 la k ambik tahu. hihihi mlm berinai tu family we all ramai yg akai aju wane ijau. yupss kakak ipar shaye suke bangat warna ijau . itu semua kami sedia maklum. family kak fiza ni ikut adat melaka. kalo x silap noma la kan. kalo johor, malam berinai hanya pengantin lelaki je yg berarak bersama dgn ahli keluarga pengantin lelaki. tapi berbeza lak dgn adat melaka ni. perempuan pun ikut berarak. haaa cm tu la.. kalo noma salah .. that mean abg bob yg bg information yg salah. oke. noma tahu drpd dye. lps tu yg best nya, kami disambut jugak dgn bunga api. sgt best oke. mmg meriah. FYI, kak fiza ni mcm noma gak. dye la satu2 nya puteri dlm keluarganya. tapi yg beza, kak fiza anak sulung. tu yg meriah gile.

candid
noma n remy
me and sis N
hari persandingan abg bob. kehadiran pihak lelaki disambut sgt meriah oke. siap ade taria lak tu. mcm kat istana lak aii... layan pic...
kek ni noma x dpt mkn sbb terpaksa mengalah dgn anak2 sedara and adk2 sepupu noma.act shaye bz bergambar.hihihi
ni la pengantin lelaki nya a.k.a abg bob shayehaaa ni sesi bersilat.yg bersilat tu cousin noma.and yg jd pegapit tu husband kak sue.dye pun bru kawen.my abah
mama pengantin lelaki.alik dr majlis tu...saje duk gatal pakai tudung mama..haaa...sama x muka noma and mama?hihi
to gendut...thanks for this baju kurung
my aunty kesygan..
adk noma..achik...mcm encem lak ko kan.uwek.

with ratu hati kuw.
adk sepupu and anak sedara kuw.majlis dah nak hbs..pengantin lelaki nak karaoke lak..abg noma ni mmg kaki karaoke ye..sore?erm..sbg adk..noma puji la kan..mmg sedap sore nye...kalo bkn noma...sape lg nak puji kan.mimpi je la kalo ko harap kak ogy and abg adlin nak puji.hikssss

p/s: banyak lg pic nak upload...tapi ngah tggu pic dr my lurvely cousin je...adoiii...mana janji kamu ni wahai mr.jaja

1 PURPLEcrazy:

~feasy~ said...

bes jugak ur abg wedding!
but i x dpt undangan pun kan..
sedeyh!!!