CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 5 July 2009

ouh mama..saya mahu kawen...


selamat pengantin baru kepada abg bob and kak fiza

lihat la jari ku berinai

adek kesayangan gue

cousin gilax

aunty zara and remy
cousin again



my dad


kak fiza and mama nya.sob..sob...cm ne la kan kalo noma lak yg kawen nnt.nangis guling2 x.over!

muaxmuax.iloveu mum.

abg bob:ting tong
tok imam:nape tangan kamu mcm air batu??
selamat sudeyh...smile...hihi
majlis pernikahan abg bob dah pun selesai smlm. smlm berlangsung nya pernikahan abg bob dan kak fiza di masjid yg berdekatan dgn rumah pengantin perempuan.

~kecoh nya kami sekeluarga~
hari tu kami sume wat kecoh.dah la abg nak kawen. we all lak leh syok sendiri. sbb nye, sume x perasan yang jam dah pun pukul 2pm. nikah nye kul 2pm. sume org bz berborak.gelak2. bahan2.pape je lah. mulut aunty2 noma ni mmg kepoh skit..meriah dibuat nye. sian abg.nampak panik time tu. sbb kak fiza call bgth yang dye sekeluarga dah ade kat masjid. sepatut nye pengantin laki yg tunggu pengantin perempuan kan.hahaha..maaf kak fiza. pape2 pun semua nya dah selamat.

lepas nikah ni we all sume ke rumah pengantin pompuan yg x jauh dr masjid. utk mkn2.hihi..masing2 perut lapoo. lepas mkn snap2. then angkat kaki. sbb mlm nnt ade mlm beinai lak yee....zZzZzZ

0 PURPLEcrazy: