CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 1 August 2009

t-shirt




perhatian!!perhatian!! kwn2!!! siapa2 yg berminat utk mendapatkan(beli ye..bkn free) t-shirt room chat n9[1] sila bgth.bgth kat sape? kat siapa2 yg korg kenal yg tahu siapa itu kak fara..fara mana?fara Db. who got the information from my blog. you can give ur name to me and i will inform to sis fara. harga baju ini sehelai dlm lingkungan rm25. murah kan?
time sek dulu noma wat mahal kot.ni rm25 kira ok la kan. and it just have 2 colors. black and white. kepada chatters tegar room n9[1] yg x beli baju ni.sgt2 la rugi ok. sbb apa erk.ntah la..but for me...mmg rugi la .yela..kenangan kan. lg pun leh pakai baju ni ke kelas.hihihihihi.

p/s: act noma lupa la bile last bagi nama utk order baju ni. rse2 mcm semlm je last(sambil garu kepala yg x gatal) adoiiii..so apa tujuan entry ni erk? hahaha.. x pe la..just nak display cth baju ni je.. nasib baik noma dah order. so korg yg bru bace entry ni.. x tahu la ea..adan uke x dpt order..hahahaha

2 PURPLEcrazy:

sakti said...

aku nk beli colour itam...camner?
tp aku jarang sgt chat2 ni...ader deliver sevice x?reply k...

kupu-kupu_cinta said...

sakti....sorry la...baju2 ni sume dah order. so da x leh bg nama la...but i try tnye kakak yg urus kan baju ni kalo u btul2 nak. FYI, mmg ramai yg order.dekat 100 gak la..