CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 25 August 2009

ramadhan ke-4~letih

salam kwn2. hari ke-4 ea kite berpuasa. baru lg. tp, bru 2 hari je noma bangun sahur. tu pun time kat jb. mama yg kejut kan. hahaha..maluuuuu je.... tp, bila dah alik kolej ni. non ado noma bangun sahur. bkn sbb malas ke apa. tapi x sedar oke. kalo sedar, cm biasa lah kul 6pm . seperti hari2 biasa. semlm noma tidur kul 4am. so egat nak tidur 1jam je. and bangun kul 5am utk sahur. tapi mmg x sedar. noma sedar2 jam dah kul 6. hurmm...nasib baik noma jenis yg niat sebelum tidur. class pagi tu kul 9am. adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii noma bangun kul 8.30am !!!! sakit betul hati ni dgn diri sendiri..apasal lah bangun lambat niii... hurm..silap sendiri tidur lmbat. tu pun sbb wat keje oke. bkn wat apa pun. huhuhuhu...kelam kabut gak la nak bersiap. dgn baju x gosok lg...noma2...ok...bersiap lah secara rakus. huhu.nasib baik kelas OB. lecturer nya x de lah marah law student dtg lewat..hihi..

adoiii..noma ade test OB jumaat ni...hurm..ASSIGNMENT+MID TERM+TEST. khamis (27/08/09) kena hantar assignment OB and business law. jumaat (28/08/09) assignment MA kena hantar and ada gak test OB. harap2 noma x lupa.uhuhuhu..egat kan eaa...layan je laaa...dirikuh ini mmg sgt2 mencintai buku. berkasih sayang dgn assignment, rindu-rinduan terhadap exam. begitu la kami sbg students.
muka ketat...act ngah bahagia bersama assignment tuu..cume kerisauan syg kuh yg ngah akit gigi tuuu..

we all ambik port ujung2. aman dan tenteram.

hbs class kul 1pm. terus ke library wat library card. lepas tu ambik doket. thanks pd roy and mariam coz teman noma. lepas tu we all nak pinjam buku kat library. time noma, mariam and roy ngah cari call, tbe2 roy dpt call dr amer. huhuhuu..amer excident oke. huhuhu.x thu la keadaan dye cm ne. rse nye x teruk sgt coz yg call roy tu pun amer. amer bwk moto dgn adk dye.hope mereka x de pape la kan . lepas dpt call, roy terus gerakke tmpt amer. nape noma and mariam x follow? cm ne nk follow law naik moto.. huhuhu. terpaksa la roy ponteng class dye kul 2pm. noma and mariam lak..terus kan usaha gigih utk siap kan assignment.
mejejaki buku BUSINESS LAW
dah jumpe!!!!peace!!peace!!!

we all stay library dr kul 3pm sampai lah ptg nak berbuka puasa. sampai library tu nak tutup dahh... hurmm..rajin kah kami?? haha.. tp noma lg suka mcm ni... x ada lah bosan sgt duk uma tu kan. balik dri library noma teman mariam g bazar dekat2 kawasan kolej. x banyak gerai pun.biasa2 je. noma x beli pape coz noma dah kirim mas rojak mee+putu bambu+cendol.
x banyak pilihan...mariam pun x jd nak beli.

noma alik uma..baring2 kejap, mandi then basuh baju....sampai la satu masa yg azan maghrib pun berkumandang. moh la kite berbuka puasa dgn housmates. badan ini sgt letih. bahu ini sakit coz bwk beg yg sgt berat. tapi kuh gagah kan jua utk mengupdate blog sblm diri ini berdating dgn buku2...ok guys.. noma nak sambung wat keje ni... wish me luck....muax.

2 PURPLEcrazy:

joegrimjow said...

slamat berpuasa ya
esok dah ary ke 7

kupu-kupu_cinta said...

joegrimjow:selamat berpuasa...