CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 26 August 2009

ramadhan ke-5~ apa dah jadi daaaa.

hari ni....seperti semalam, noma bangun lambat lg. tu la...dah bangun...ngengade nak tdo alik..konon nak tdo kejap je..skali....hambikkk kooo..my syg dah kejot sahur td, but bangun minum air je..then sambung tido alik.huhuhu.act noma ada replacement class at 11am tp bangun kul 10.30am. kalo ikut kan hari rabu ni adalah lah..public holiday bagi noma and kwn2 seangkatan. dlm jadual mmg x ada kelas..sgt syiokkkkkk. tapi Mdm.Salwa lak wat kelas ganti.huhuhu. actr egat nak bawak laptop sekali ke kelas..nnt x payah la kna alik uma balik. tp disbb kan buku tebal yg aku kena bwk...maaf...tnggal kan dulu oke. kelas dah mula setgh jam...baru noma masuk. huhuhu..sorry Mdm.Salwa. nasib baik mood dye td ok. huhuhuhu.. lepas class, noma, izan, najib, faizal and danny bergegas ke library. menyiap kan assignment yg esk nya(26/08/9) kena submmit. sgt bagus kan kami semua. hegeh2 buat assignment, cm ni la jadi nya. tapi noma tinggal lg sikit je. dak2 ni ada yg baru nak jawab task 1. huhu..GOOD LUCK!!

mcm semlm, we all stay library sampai la kena halau. baru nak blah. huhuhu. best gak lepak library ni erk. hihihi. after that, we all dari library terus menuju ke bazar ramadhan. agak banyak pilihan coz sepatut nya hari rabu ada pasar malam. noma beli ice blanded and nasi tomato. hurm....xada pilihan and malas nak jalan mencari lama2. coz bawak beg laptop and bu

ku2 tercinta. hari ni mas berbuka dgn housemate dye. and noma lak? sorg2 sudeyh..

coz nak cepat. tu pun x hbs oke. mlm nya nak pergi library lagi.nk sambung wat keje. lepas tu nak pergi library lepas buka pose lak, ma

sing2 hegeh2. montot udah berat. kul 9.30pm pun lum sampai library. kunci bilik discussions lak pd danny. danny juga lah insan terakhir antara kami2 semua yg sampai, huhu..

so, bila dah sampai library tu, noma terus cari buku utk dipinjam. mana tahu kalau x sempat buat kat library leh sambung wat kat uma. ta;pi malang nya. time noma ngah gagah mencari buku2 yg dicintai, librarian inform that the library will be close right now. noma?????? terus berhenti melangkah. lorhhhhh da nak tutup? beg laptop pun x sempat buka lg. huhuhuhu..so, noma pun mencari buku secara rakus. then pergi ke kaunter. tapi????? apa dahh jadi??? the same librarian inform that the counter was closed at 9.30pm. huhuhuhuhuhuhu..apa dah jadi malam nii?KECEWA!!!!!


lepas tu kami pun mencari lah tempat yang sesuai untuk we all wat assignment secara berjemaah. first egat nak wat kat lobby but lobby pun otw nak tutup. lepas tu we all plan nak wat assignment kat block SI03( tingkat bawah sekali tmpt dak2 wat discussion but kena booking dulu kat office hostel). tapi agak malang sbb x ada kosong. so, we all decide utk wat assign ment kat uma masing2. huhuhuu..so apa motif kte kuar ni angkut semua buku2 yg dicintai bersama lappy yg banyak berjasa. huhuuhu adakah utk meletihkan diri sendiri?...apa dah jadiii daa malam ni.... x paham2..... izan lak ikut noma alik uma wat assignment sesama. tapi sampai tahap dye dah menguap, dye pun minta diri untuk memblah kan diri . untuk minum nescafe. yes!!! malam ini kami berjaga demi berkasih dgn assignment law.


0 PURPLEcrazy: