CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 28 August 2009

ramadhan ke-6~epy with my gurlz


order

lebiu syg2 kuh

nad dah kenyang sgt tuuu..
our menu

she is ainnur..my gurlz...love this pic

she is nadia...my gurlz...lebiu yunk

diri kuh bersama pizza hut







mendagu

manja ea dak sebelah niii



haluuu...lewat sehari entry ni. smlm, seperti biasa, bangun lambat lg. dah jd mcm rutin lak bangun lmbat utk ke kelas. dun know why. yela..lepas waktu sahur br tdo.banyak keje oke. so, adalah harus aku terlajak. msuk kelas lewat stgh jam.sgt bgussss..nasib baik mood Mdm.Salwa ok. huhuhu.

smlm we all tunjuk draft assignment pd Mdm.Salwa. lepas tu, lepak library lagi. sambung wt assignment law. act tnggal lg sket je..just nak tambah2 bg banyak and edit2 kit. my gurl, ainnur pun ada sekali kat library. but we all duk asing la kan. hihii..masing2 ada group. waaaaa..sgt teserlah muka tension ainnur wat assignment.hahaha. cool yunk...cayok!!! stiap kali cari buku law, mst singgah meja ainnur dlu. sbb dekat sgt. then, ainnur bgth yg dye teringin nak mkn spegeti. as i know, kalo yg dekat2 ni ada kat nilai je la. sama ada pizza hut or secret recipe. but we all decide nak mkn kat pizza hut. ada ke ainnur teringin mkn spegeti, dye ajak sahur luar nnt? halooo...yunk..mana nak cri spegeti pepagi tu. huhuhu...and harus la noma bersama dgn gurl2 yg lain. but syg nya, mas x ada. coz tgh hari lagi dye dah alik puchong. yup!!! mggu ini keseorangan lg. nak wat mne kannnn. huhuhu..so, hanya dpt berdating dgn ainnur and nadia je la..its ok la..maybe next time.

lepas print assignment and hantar ke meja Mr.Selva, noma terus g pinjam buku OB and then berlari balik ke uma. coz kul 5.30pm nak kuar ke nilai. nak booking tmpt dlu. after booking, g giant jap nak cari barang. dlm kul 6lbh we all stay kat pizza hut je. menanti waktu berbuka. huhuu hanya kami ber3 tanpa mas...ada 1 lg tmpt duduk kosong utk mas. sementara menanti waktu berbuka tu, noma saje la msg mas bgth dye. saje nak wat dye jeles..hahaha and dye balas "pura2 x jeles!!" hahahahaha. sorry k mas, we all pun plan last minute. t kte buka sama2 ea.

we all masing2 sume ada order spegeti. noma pun da lama x mkn menatang tu. nak ajak my syg g pizza, dye x ske. huhuu. mkn spegeti tu, sgt la kenyang dgn soup lg..adoi...pizza tu x bersentuh lg. cm ne la kan. mkn 3 org je. huhuuhu..ainnur lak dah mengah. hahahaha. so, pizza tu adalah harus kami bwk alik. yg paling best sekali...my gurlz nak tido uma noma!!! coz dak2 uma sume dah alik. dorg nak stay wat assignment kat uma...hikss. sgt seronok.

b4 alik kolej, we all round2 dlu. malas nak alik awal. g nilai 3 jap tgk ada apa. al maklum la. kami bkn org n9. so nak tgk2 la kan. apa yg penting sessi bergambar di tepi jalan. hahahhaa. x de keje. and that time, noma call kak fara tanya dye kat mana. coz nak tnye pasal baju. kak fara lak ada kat seremban. but noma x dpt nak ke sana coz da lewat and ada keje yg sedang menunggu.

sampai je kolej..settle kan kes assignment dgn dgroup member, then ikut ainnur alik jap. ambik brg. ainnur and nadia siap bwk printer masing2 lagi. g kedai jap. beli apa yg ptut. then alik uma noma. hihihii..best lepak dgn my gurlz.

mlm tu, masing2 sibuk wat assignment. noma x sesibuk mereka...coz assignment law da hantar. hihihihihi..esk jumaat, class cancel. best2. mlm tu we all sume tdo lmbat..and noma tdo awal dr dorg.leh plak ngah taip assignment tu, tertdo..hampeh btul.....bangun2 je, apa lagi. waktu sahur suda sampai. so mkn pizza yg we all bwk balik tu and noma ada masak kan bihun PAMA. sejenis makanan segera...hihihihihi... lps sahur bru la nad and ainnur tdo..tu pun agak lambat lah..... thanks gurlz..i'm happy with u all..lebiu soo muchhh

1 PURPLEcrazy:

nadia said...

Luv u tOo mY deAr....

taNx eA cOz suDi b'kWn nGN nDia..

t'HAru sGt2...cm nK MenitiS kn aIr maTe jEw...

hehehe...cYUnK u aLL..

mmmMuuaXX..!!!!