CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 28 August 2009

sahur pertama

salam guys.... noma nk cerita ni... semlm kan...adalah sahur pertama noma pd tahun ini di kolej ini... selama 6 hari kte berpuasa, hanya 2 hari je noma sahur.. tu pun time kt jb dgn family... kalo kat kolej, non adoo. till la hari ni. hari noma bersengkang mata mendodoikan assignment yg perlu dihantar esk hari (27.08.09). Thanks mas coz sudi teman noma. noma mmg x tdo langsung lah. dah minum nescafe pun secawan...mmg segar la mata ni. mas yg x minum nes pun masih segar lagi. mas melayan movie...noma lak beramas mesra dgn buku. sgt sakit aty dgn internet kolej ni. lepas kul 12am je dah x ada internet. weiiii akuu nak wat assignment niiiiii. adoii..x leh pikir ke yg student ni sgt2 memerlukan internet!!!! dah bijak sgt la tuu.. huhuhu.. cm ne pun, noma kena siap kan juga assignment ni. nasib baik la ada beberapa buku yg dpt membantu. huhu...

sedar x sedar, dah kul 4am. so we all decide nak sahur sekali. dah alang x tdo ni, baik la sahur kan. oleh itu kami pun bergegas lah menyiapkan bahan2 masakan. we all masak sardin je.... banyak tu my syg beli kan. x usik2 lg. tahu dek dye, bising kang. huhuhuhu. masakan kali ni adalah dri air tangan mas. sgt pedas ok. naik kembung perut ni minum air. mas lak. relax je. slumber ko je kan makan panas2, lepas tu pedas lak. aissshhh.. tp kenyang la. hihi.
ni la makanan sahur kami

0 PURPLEcrazy: