CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 22 August 2009

salam ramadhan

assalammualaikum semua, hari ni hari pertama kite semua umat islam berpuasa bagi tahun 2009 ni. hiksss..alahamdulilah lah, kali ni noma dpt sambut awal ramadhan bersama dgn keluarga tercinta. kalo tahun lepas, sepanjang bulan puasa noma kat kolej. hanya 2 3 hari sebelum raya je noma dapat berpuasa dgn family.

noma alik jb hari khamis.(20/08/09). bus kul 3.30pm. lepas kelas, kelam kabut noma alik uma and kemas brg. bru nak kemas ni. uhuhuhu. sbb was2 nak alik ke x.. hihi..leh cm tu? pd hal da beli tiket. hihi.. hati ngah gunda gulana la ni.. noma alik sama dgn nadia. ainnur pun alik ari khamis sbb dye demam. so ainnur antar we all kt KTM Batang Benar. and we all ke Seremban dgn KTM. sbb takut kalau tunggu bus, nnt lambat. sbb kat citu leh tahan lama gak la nk dpt kan bus utk ke Seremban. thanks ainnur hantar kami.

sampai je Terminal we all g mengisi perut yg kosong tu. dah mula da pening2 ni. so we all g Mcd. lama plak x mkn Mcd. dlm kul 3 cm tu noma and nad tunggu la bus. tepat kul 3.30pm bus pun gerak. uhuhuhu..ini la masa nya utk menidurkan diri. hihihihi.

noma sampai jb dlm kul 6 lbh nak dekat kul 7 kot. so cm biasa noma turun kat Larkin and tunggu la ayah noma kat tmpt teksi. abah dtg ambik noma dgn mama. huhuhu x pernah2 mama ikut sama. hihi... lps tu g mkn Mee Bandung Muar yg dekat dgn uma noma.. sedap tawww....hihi.. tp x hbs sbb dah kenyang oke. my mum pun da bising2 mkn bnyk.hahaha..risau sgtttttt.. tu la mama... haha...

hari ini kte mula berpuasa, but semlm aunty zara ajak noma and mama pergi pasar borong kat Pandan City. so, kami pergi ber4. ada sorg my cousin ikut. remy. sbb dye yg kena drive, wawawawa. rupa2 nya my aunty nak cri baju melayu utk anak2 dye.awal gile kan. hahahaha but tu la aunty zara. dye kata law beli last minute nnt x bnyak pilihan and nnt duit utk beli baju tu digunakan. selain tu aunty zara cri kasut and wallet. waaaa shopping sakan nmpk..hahaha.. but mama and remy da merungut sbb penat...adoiii relax la babe... ni la nama nye shopping!!. hahaha and yes!!! aunty zara sokong noma..hahaha ade backup ok!! best la aunty!!!

lepas beli2 baju tu and pape je... we all ke pasar mencari lauk. my mum x beli pape sbb b4 kuar dgn aunty, mama dah g belanja brg dapur dgn abah. dlm kul 11 lbh we all pun alik. time alik.. mama n aunty mula la menidurkan diri. penat kot.
remy dgn mama noma..
beli kak..beli...

pretending
aunty bershopping sakan....mama yg setia menanti...

pd petang awal ramadhan ni... noma nak ucap kan selamat berpuasa kps semua umat islam. and noma minta maaf jika ade salah silap. selamat memyambut bulan ramadhan al-mubarak.....

1 PURPLEcrazy:

LiL.DeViL said...

ari pertama dah shoping baju ke beb?