CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 29 August 2009

seminggu ramadhan~ relax kejap

pagi2 dah bangun. bangun2 tgk nad dah x de. ainnur lak bru bangun. nad dah kuar anto assginment. ain pun sama. then noma guling2 jap. time nak mandi tu, ramai lak yg call. group member la ni. nak siap kan assignment MA(management accounting). dah nak siap pun. lepas mandi terus g library.

nad and ainnur alik johor hari ni. best nya. huhuhu tnggal sesorg la nampak nya. kalo ikut kan leh je noma ikut alik. tumpang ainnur. tp x leh la..malas ada, n lgpun mggu lps bru alik kan. so x pe la. lps dorg alik, noma egat nak tdo jap. plan nya lps tdo nak bsuh baju. skali?????? ermmmm btul2 menebus tidur yg x cukup tu. serius noma x sedar ok. nasib baik la ada kwn noma call. kalo x mmg lah x bangun. huhuhu. bila dah sedar yg waktu berbuka dah dekat, noma bangun cuci muka sume. then dah azan tu noma just minum air suam je. 5minit lepas tu baru lah noma masak. masak apa erk??apa yg leh dimkn kat uma tu. kalau nak kuar beli makanan, adalah sgt malas. huhuhuhu...x koser lah nak kuar. baik masak apa yg ada.

so, ini adalah menu buka pose noma di kala ramadhan genap seminggu.

cm mana lah kalo mama tahu anak gadis dye just mkn megi tomyam je utk berbuka. bersama milo panas. hihihiihi pd noma ok je. no hal. ihiihihihii. tgh mkan tu, noma dpt msg dr kak fara Db. dye dgn abg ayie nak dtg kolej utk bg baju yg dah siap. hihihi.. thanks kak fara and abg ayie coz sanggup dtg utk bg baju.. sepatut nye we all yg kena ambik sendiri...
thanks a lot.

then, lepas kak fara and abg ayie alik, noma x tahu dah nak wat apa. tnggal sesorg kat kolej. so, layan movie je la.. FULL HOUSE. and noma x sedar kul bape noma terlelap. hihihihii....

0 PURPLEcrazy: