CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 3 September 2009

ramadhan ke-11~nasi kerabu




hari ni noma x de class kot. kot??? rasa nya la..eyh betul lah..mmg x de class.. mid term da start kan. tapi, pepagi lagi dah kena gegar oleh syg2 kuh. sape lg kalo bkn ainnur and nadiah. hihihihi printer dorg kan kat uma noma. so, dorg nak print assignment. o0o0 its ok la. bangun gak bukak pntu, then sambung baring. lps dorg antar assignment tu, agak terkejut la coz dorg dpt masuk ali. bkn berkunci ke pintu tu? ouh rupa nya housemate noma, ain bru alik dr kampung. ainnur lak ajak noma pergi giant utk beli ink printer. ok2. tunggu noma mandi. hohohoho cian mereka kena tunggu. dh la aku cuci rambut skali hihihi. dah pergi giant tu, noma agak pening sket hari tu? maybe sbb kena ujan. tapi noma still bertahan utk berpuasa. alhamdullilah. alik dr giant, noma buat assignment yg kena anto esk. ala lg 2soalan je kot. ceh. tapi dah selamat anto dah. dah ptg2 sket tu, noma, ainnur and mas pergi bazar ramadhan kat Tmn.Semarak. nadia x ikut sbb dye ngantok tahap gaban. so, kirim je. dye nak rojak mee. tapi x de. huhuhuhu. noma lak mkn nasi kerabu, popia basah and air. tu je la.

nak jadi kan cerita, we all gerak alik kolej da lmbat taw. dlm kereta nak masuk hostel, azan dah kedengaran. so kelam kabut la we all. we all just minum air je. tu pun ngecik air mas. hohohoho. then noma and mas berbuka kat uma ainnur. law alik ni x sempat. mkn pun kelam kabut kot. and noma lah org pertama hbis kan mkanan. hohohohoho. sbb dr td duk terkejar2 hahahaha.

0 PURPLEcrazy: