CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 6 September 2009

ramadhan ke-16~rezeki kami



pebret drink

alhammdullilah.....mungkin hari ni rezeki kami. thanks kpd En. Hafiz. act cm ni cerita nya. noma, nadia and mas nak pergi berbuka puasa kat lua....area kolej je la kan. then, mas lak bawak roomated baru dye. x kisah la kan..dak tu x de kwn lg nak kua2 kat kolej ni....dah sampai kan kawasan deretan kedai tu, noma n nadia nak pergi topup. so, mas and roomated nye....(alamak apa erk nama dak tuu? sorry.. x sempat beramas mesra) g restaurant dlu. ambik tmpt duduk.

bila noma and nad sampai, mas kata EF roomated dye nak jmpe dak tu. ok la kan.. rupa nya roomated dye mkn skali dgn EF dye. so, terpisah la kami... mcm biasa lah. noma, nad and mas. ainnur masih di kl. noma order nasi goreng ayam kunyit(ikut nad) air carret susu. nad, air apple susu. mas lak kuew teow sup and limau ais. dah azan ni tp air x sampai2 lg ..... telan air liur je. tunggu air x la selama tunggu makanan. makanan mas sampai awal. noma and nad ni x sampai2. huhuhuhu bila dah sampai, ngah mkn2 ni. roomated mas dtg la kat table we all. then borak2 jap. dye tnya nak tumpang kete EF dye ke alik kolej? uh x pe la... beta lg ske berjln kaki.. hihihi..nak alik uma awal pun nak wat apa. dah la tnggal sorg...

then, noma and nad dr jauh dah nampak dah EF roomated mas ni duk tunjuk2 table we all kat kaunter tu. skali brother yg jaga kaunter tu dtg and tnya menu we all..hahahahahaha malu2 kuncing noma nak jwb... sbb da tahu EF tu nak belanja we all. ALLHAMDULLILAH... murah rezeki EF tu...

skunk ni shaye keseorangan di rumah... i miss him lorh...

0 PURPLEcrazy: