CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 10 September 2009

ramadhan ke-19~

spegti uh-oh spegeti.... ari tu kan, ainnur kata.... nak masak spegeti auw utk buka pose ari ni.. but bangun pepagi. ainnur kata dye kena alik kl atas permintaan ibu nya. kami kan anak2 yg baik. suh mst dgn ckp kan. bagus kan.hihihihi. mcm noma ni... mak x bg alik.. noma x alik la..hahaha..ambik ko mati kutu kat kolej ni time cuti2. huhuhuhuhuhu...

so, tinggal la noma and nad kat uma ni. mas lak bz siap kan assignment. kna hantar b4 raya ni..cayokkk mas..tu yg rajin g library tuu...noma and nad da x tahu nak wat apa dah. huhuhu cian nya kami.

dah agak2 petang, mcm bese la kan. persoalan antara kami. nak makan apa? nak masak ke beli? tu la yg we all kena pk. da la nak wat keputusan ssh. mcm masalah negara je kan. hahahahaha. ari ni ade la ari rabu. so we all egat ade pasar mlm. but pegi je, x de la banyak gerai makanan. bese je.
menu shaye: nasi kerabu, roti jala and ai tebu

0 PURPLEcrazy: