CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 10 September 2009

ramadhan ke-20~mati kutu

sooooo boringggggggggggggg.. uhuhuhuhuhu.. kebosanan kali ini sudah melampau2 mengaggu hidup kuh. weiii xde apa nak wat oke. hbs mid term awal...8hb da hbs. class start 14hb.... nak alik jb x leh coz tiket alik raya noma 16hb. membazir kot. dah la tiket naik RM3. skunk ni tiket ke jb dr seremban RM29 ok. mula, belajar kat n9 ni, RM19.90. lps isu harga minya naik, raya tahun lepas tiket naik RM25.80. tapi yg hangen nye, bile beli tiket bagi note RM30 x nak plak ko alik kan baki 20sen aku kan. ade plak dye charge RM26. lepas tu terus ko charge RM26. then ari tu nadia g beli tiket alik raya. nadia kata dah naik RM3. that mean tiket dr seremban ke jb dah jd RM29. tension je.....

ops berbalik semula kes idup ku yg bosan. pepagi bangun tgk nad da siap2 nak g replacement class. so, noma sambung tdo cm tuu.. b4 kul 12 noma da bangun. xada apa nak buat, dgr lagu je la. sambil2 chat. meluah perasaan dgn air mata..cewahhh bila masa plak kan... huhuhu jiwa sedang becelaru... x tahu la cm ne nak share dgn u all.. x pe la... biar Tuhan je yg tahu. hihihi.. noma harap kwn2 doa kan kebahagian noma.

nad alik dr class kul 12. relax2...terus dye tertdo. yela..smlm tdo lps sahur. da tu kena bangun awal utk ke class. sure la nantok. noma layan movie...lagu..youtube..myspace..blog...ym...movie and so on. mati kutu shaye dibuat nya. nad pun sama. uhuhuhuu uh tlg la kami....tahap kebosanan kami ini adalah kritikal .kerana kami bosan hingga nak menitis kan air mata...huhuhuhuhu...


agak dah ptg tu, mas dtg uma. we all msk bihun goreng. soo simple. sedar x sedar...dah pose ke 20n and lg 10 hari nak raya kan. sekejap je masa berlalu. mmg terlalu pantas masa meninggal kan kita hingga kan noma merindui saat manis bersama org tersyg. terlalu rindu.. huhuhu. x lama lg nak raya kan. hurm...menanti...
mas, nad and noma
mas..nad and noma

mas..nad and noma

hanya kami ber3...lps makan. relax jap. mas alik uma. coz nak mandi...sooo nad and noma saling bertanya nak wat apa lps ni.. tbe2 noma tension lak. ntah la..noma memikirkan sesuatu.... noma x tahu nak wat apa. cm nak nangis pun ade. kan dah kata tahap bosan we all ni sampai nak menitis kan air mata... ni kalo dpt karaoke.. sure melalak habis habisan ni. but we all x dpt g karaoke mlm ni. so, nyanyi dgn winap je la nmpk nya. puas dah berguling2 atas carpet ni.. sumpah x tahu nak wat apa.. nak merayau kat kolej ni.. bkn ade tmpt best pun.. nak kuar dr kolej x de transport.. and abg2 kuh semua busy. so malas ganggu.

kebosanan tahap menitis kan air mata


2 PURPLEcrazy:

NURA said...

salam sobat
iya ,,ngga terasa sudah ke 20 puasa,,
itu makanannya,,bikin pingin mba,,

ada AWARD sederhana untuk mba,,mohon diterima ya,di blog NURANURANIKU,sahabat lama di ALJUBAIL.S.A,trims.

kupu-kupu_cinta said...

thanks