CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 11 September 2009

ramadhan ke-21~lagi dan lagi

lagi dan lagi.. lagi dan lagi noma and nad kebosanan kat kolej ni... bangun2 je, mcm biasa la kan. mcm hari2 sebelum ni... tibe kul 5 ptg nnt ade lah yg akan tanya nk mkn apa hari ni. mas kata dye teringin nak makan kuew teow kung fu. so we all makan kat luar. x yah masak. kat mana? kat d'nice. tu je la yg mampu we all pergi. hahaha.. tu paling jauh. nak jauh berganda2 kena tunggu adk ainnur kte alik kolej. sbb dye sedang meluangkan masa dgn family tercinta.

menu noma hari ni bihun tomyam. x snap pic makanan lak hari ni. sbb lupa. huhuhuhu. noma kalau berbuka kat kawasan kolej ni. mmg cepat je nak angkat montot blah dr situ. x koser i nak duk lelama kat citu oke. pandang muka yg sama je. so, lps mkn tu we all melangkah ke hostel. noma and nad... muka sedih je. muka ngah pk nak wat apa lps ni. ontahhhh lah.... ikut saja rentak kaki kemana arah nya.

da masuk kolej ni. sampai simpang 3. sepatut nya law nak alik blok noma, kena belok kiri. blok mas belok kanan. but noma and nad belok kanan. sbb we all nak berjalan2 kaki. mas naik uma. dye masih ade assignment yg kena anto b4 raya ni. so namo ganggu. noma and nad lak? menuju ke kedai akk. kat blok blakang. noma beli coklat MARS and nad beli kuaci . lps tu we all duk kat tmn men jongkang-jongkit. hhuhuhuuhuhuhuhu.. sedih nye. mcm terdesak je duk kat citu.

dah melepak kat citu, x tahu nak wat apa? so memasing on call dgn ntah sesape la kan. noma call abg2 angkat noma and kekwn. borak2 sampai kreadit i nazak. huhuhu.. nak call my syg, dye sedang busy. so, namo ganggu. hihihihi.lebiu syg....

then g topup jap and beli air, terus alik uma. skunk ni lah. x tahu nak wat apa. jap lg agak2 lapo nak wat cekodok la..lps tu? hurm.. ntah la.. x tahu nak wat apa...

sambil2 update blog ni, noma ngah dgr lagu. skunk ni lagu raya. lagu suasana hari raya by anuar zain & ellina. x sabo nk beraya. sbb teringin sgt nak mkan rendang ang ketupat. yahooo....16hb ni noma alik jb. hihihi..esok nak kua dgn my syg. insyaAllah. nak cari something utk mama and abah.

0 PURPLEcrazy: