CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 12 September 2009

ramadhan ke-22~lagi sekali

holla guys... kebosanan akhirnya. mmg pagi td noma kua dgn wady. nad pun kua dgn ijat. and nad tumpang we all utk ke ktm btg benar. coz bus kolej x ada utk hantar students. lps anto nad, noma and wady p nilai 3. act noma nak cari something utk mama and abah, but x ada apa yg leh dibeli utk my parents. x kan nak beli carpet bwk alik ke jb kot. then g JJ jap. x banyak pilihan la plak. tbe2 my syg x sehat, so terpaksa la balik uma and dye alik kl. x kan nak bwk alik apartment aku ni lak. uh tidak.. tidak akan berbuat bergitu. hihihi.

x kisah la kan. dye x larat. noma lak x leh harap utk drive. huhuhu nyesal x ambik lesen awal2. and now, noma kat uma ni kebosanan sendirian. kalo ade nad, ada la gak teman bosan sesama. ade gak org ,aku nak tnya ' nak wat apa erk?' ha cm tuu.. skunk ni da nak buka pose. and noma x ready pape utk berbuka. still kt depan lappy ni. x thu wat apa. my syg ngah rehat. so x nak ganggu. nak wat apa niiii??soalan ni ditujukan kpd korg.

noma x kisah buka sesorg. dah biasa. tp tu la.. bosan nya tu menyeksakan. cpt la hari esk... esk noma, nad and mas plan nak g kl. cepat lah cepat lah......cepat lah masa berjln.... lari la laju skt.. hurm.. menu noma ari ni?? mungkin secawan air masak atau secawan milo panas. ketidakadaan nafsu makan. maybe mlm sket bru mkn.

selamt berbuka puasa


i miss him
mode:rindu

0 PURPLEcrazy: