CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 3 September 2009

ramadhan ke-9~majlis berbuka puasa room chat n9[1]

~pagi yg membingit kan~

bila noma dah dpt tdo, ada lak gangguan lain. adoiii sgt2 lah tension. ada plak pepagi tu, org wat keje kat depan bilik we all. tahu lah kan hotel ni ngah wat renovation. tp mana leh dorg wat time ada guest lg kat bilik kanj. wat la lps we all check out. ni mengaggu betul lah. dah terus noma x dpt tdo. terus lh mandi. but kak azu ada call management hotel tu. lps complain, bru lah berhenti bunyi gerudi tuuu. berhenti gerudi, dah dorg mengetuk plak. adoiiii apa lagi.. kak fara pun ngamuk la. hahahaha time ni noma ngah mandi. malas layan.




lps check out tu, act we all x tahu nak pergi mana. kan ngah bulan pose kan. kalau x, mst dah lepak kedai mkn. huhuhuhuhu. but, kak azu mo cari brg. so we all terjah lah JJ seremban 2. brg apa erk yg nak dicari????

hohohohoho... ini lah benda yg dicari.


erm..lmbat lgi nak buka pose...sumpah x tahu nak wat apa. kak azu, kak fara and abg ayie dah kuar dr JJ coz dorg ada hal. so noma and wady stay JJ je la. opss shaf and erny pun ada...erny sempat lg karaoke and wat treatment lagu. noma and wady lak.... men game...hbis rm18 men game je...hihihi..tp epy sgt dgn my syg...lebiu wady. mcm2 game we all main. paling bnyak lumba kete. sure lah noma kalah kan. dulu je penah menang skali. time tu main kat mana erk? lupa la... tp tu je la skali seumur hidup. huhuhuhu



~majlis berbuka puasa~

layan pic je la....


makanan

lps berbuka ni. melepak je la kan. then mereka2 sume plan nak p pd. check in kat sana..so layan kan saje.makanan yg x hbs tu, we all bungkus bwk ali apartment.

mlm merdeka, kami sume bersama. but we all x de la wat apa2 sambutan pun utk kemerdekaan ni. kan x digalak kan coz menghormati bulan ramadhan. alahamdulilah..negara sudah mengecapi kemerdekaan selama 52 thn. saya bangga menjadi anak malaysia!!!

0 PURPLEcrazy: