CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 9 September 2009

ramadhan ke17~STUDY WITH GULRZ

oke guys....skunk ni mmg tgh x ada keje. so, ada la masa utk update blog. uhuhuhu. noma baru habis mid term. but noma nak cerita pasal gelegat noma and my gurlz time study.... hihihi..

act noma ade paper management accounting hari selasa..ainnur lak alik kolej ari ahad. so, ainnur and nad dtg uma noma utk study sesama. uma noma pun x ada siapa. noma tnggal sorg. dak2 uma alik kampung dorg. then, time nak berbuka pose tu, we all just masak sardin je. sodap oke even mkn sardin je... lg la law ade ainnur and nad yg msk..hahahaha.ops, pic sardin lupa utk di snap. ceh..mentang2 sardin je.... x nak msk lak kat blog...hahaha

mood study noma ni sampai agak lambat la..ntah mana2 je mood ni singgah... huhuhuhu. so nak ambik mood kena dgr lagu sambil memekak. nasib bek la nadia bgth yg dye x leh mengira kalo suasana senyap..lg la noma memekak kan... haha. sambil2 tu selak2 la gak buku kan. hihihihi. dgn tbe2 je, xde apa nak borak. terlintas la nak bersahur kat luar. kunun sahur kat mcD la kan. act da lama plan. cume masa je yg x mengizinkan. then, setelah gedebak geduk. we decide utk pergi terus mcD pd waktu sebelum kul 11 mlm. why? sbb takut nnt kalo pergi waktu sahur, sume kemalasan utk bangun. but mmg ade niat la nak study kat mcD. then, infor kat mas. and mas pun nak ikut. but we all check dlu ade wifi ke x. kang mas bosan lak time we all study. bia la dye bwk lappy kan.

dah siap2 tu, terus pecut ke mcD NILAI. huh!! agak mengejut kan coz ade classmate noma. hayo!! ramai ke dak kolej legenda kat mcD mlm ni.... lps dah beli makanan, we all ambik port kat bahagia atas. huh!! mmg ramai dak legenda membawa diri ke mcd ni. yela...korg bayang kan la... student mst la ade yg jenis study sampai lewat mlm. wat study group ke apa kan. but lps kul 11 mlm, we allda x de tempt nak stay utk study sesama. kalo all group member tu sejantina, its ok la kan.. no problem. but kalo campur2 mcm tomyam campur cm ne?? x kan la nak lepak kat uma lak kan. kang ada kena serbu dek management hostel ni. so, mari la kte beramai2 melarikan diri dr legenda.

we all mkn2 dlu bru study. hahahaha... x lama lps tu shaye suda mula menguap. but ke gagah kan jua. tapi dekat kul 2 tu we all alik la... takut ainnur x larat nak drive. b4 alik mst la melantak ice cream dlu!! yes!!!

sesampai je uma.. sambung study alik. FYI, my gurlz tdo uma noma. hahahahhaa.. sgt2 epy!! we all study x egat dunia ok. dlm kul 6.45am tu noma pejam kan mata kejap. rasa mcm nak tdo, tp x leh. ainnur and nad lg la x tdo langsung. huhuhuhu.



2 PURPLEcrazy:

Kaseh Mucuk said...

awlnye ko sahur dek..kalu aku time tuh genti kul 8 prot aku da say "..mummy2..! fud..! fud..!.."

kupu-kupu_cinta said...

hahahaha.. ni semata2 nak makan mcd kak...
kak.......... nk wet raya...pose penuh niii..hahahah