CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 26 September 2009

raya dan raya

noma dah janji dengan diana and emiey edayu nak beraya uma dorg. so, da agak2 ptg sket bru la we all keluar uma. shah and fara ambik noma kat uma. lpas tu pergi uma diana. aen x de sbb dye g beraya dgn akk dye kot. we all terpaksa stay uma diana sampai lepas maghrib sbb shah ada hal kejap. so melepak la kami kat uma diana.


sesampainya kami kat uma diana



tgk ni.. tgk ni...diana kacau.
nana jaat...nana jaat...syg nana.. hahaha


lps maghrib tu, bru gerak g uma emiey. ha.. time ni aen ade. al maklum la. selepas di ajak olej cik diana kte ni mst la dye nak ikut kan. hahaha. ...amin.... (noma and aen je yg tahu apa maksud nye) hahaha. sampai uma emiey. dye bru lps mandi. n nak siap2. emiey ni x tahu la kan, nk tunggu org dtg beraya ke.. or nk g beraya. haha.. oke2 kena jaga penampilan. hahaha kata raya kan. so, mak emiey masak kan we all bihun goreng. time ni mmg lapoo sbb x mkn lg. mkn kueh kat uma diana je la. semua kueh aku ngap. haha.

lepas makan tu, tbe2 adek imal dtg. adek imal yg shengal ade ke dye pnggl noma akk mona. hahaha. tu nama mak emy la. haha. kami x leh lama sbb da mlm kan. masa kat uma emy, aen kata, mcm kenal emy. noma bgth la emy tu dulu sek teknik tanjung. and patut la aen mcm kenal rupa nya aen pun teknik tanjung. ambik automotif. and terus noma teregat kat sorg kwn kesygan noma. Dazlan Noor. rupa nya aen ni pun rapat dgn lan. haa sudah. jejak kasih disitu. terus call lan kata nak raya uma dye.


ye.. mmg teserlah kerendahan ku ini
bersama kesygan noma.lebiu!!


so, lepas g uma emy, we all ke rumah lan. nak pergi uma kwn shah tapi x sempat. lan pun baru alik beraya dgn family dye. wahhh lan skunk makin chumel mcm noma.. hahaha i mean montel la.. berisi.. tp noma suke, nampak ok plak. tbe2 rasa mcm kwn noma sorg ni encem lak kan. hahaha. lan bgth we all yg kami adalah kunjungan pertama dr kwn2 dye. wahh bangga2...

tgk jam dah nak kul 11 mlm so terpaksa la berangkat pulang. kalau tidak nak lepak Danga Bay jap. tapi diana kena alik sbb ada hal. so, shah antar fara dulu bru antar noma. alik dr beraya terus on9. dan wat keje begap keje. main comment kat myspace dgn adk noma, achik. pd hal bilik sebelah2 je pun . puh mentang2 da ade wireless. sesedap rasa la kami kan.
siap tanya lg kat comment "eyh nasi goreng atas meja tu sape punya ?"
hahahaha kesengalan teserlah disitu. maaf..

tapi kan. x puas la jumpa emy. kejap sgt. and x dpt nak borak panjang. uhuhuhu miss u syg.
sabtu ni maybe nak kua dgn diana and fara lg. sebelum we all hbs cuti raya.

0 PURPLEcrazy: