CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 23 September 2009

raya ke 3

semlm raya ke-3 ea? kejap je kan.. smlm mama kata nak berjalanke rumah aunty nab lak. aunty zara dtg uma dulu. so mama masakkan bihun goreng. aunty zara da dtg.... apa lg.. sessi pujuk memujuk , paksa memaksa lah suh noma ikut . hohohoho. malassssssssssssssssssnnnyaaaaaaaaaaaaaa. ada la sebab nya noma malas nak ikut raya tahun ni. so, konon bg alasan nak kemas2 uma. lepas dorg gerak ke uma aunty nab kat BBU (bandar baru uda) . dekat jeeeeeeeeeeeeeee.

sedang ku sedap guling2 ata katil layan lagu. noma dpt msg dr Faradilla(bf). dye ajak noma kua. dye nak tgk wayang, tapi noma malas oke. x tahu la apa kena dgn aku ni, buatsemua perkara mesti x ada mood. ni kua pun sbb da lama x jmpe fara. so fara dtg uma ambik noma dgn shah. shah ni kwn fara. noma ajak fara karaoke. ku pikir kan kalau karaoke boleh lepas kan semua yg membeban kan. tapi.. non- adoo . mcm tu jgk. cm ne tetap epy sbb jmpe fara. hihihihihi.

we all karaoke kat danga bay, lepas karaoke tu, we all jln2 sambil snap2 pic. maklum la.. bru sampai jb.. ahaha mcm aku ni asal tmpt lain je. pd hal, jb la tempat noma sejak lahir. lepas tu fara sibuk lak nak cari selendang. dr awal x nak cri minah ni. kan da x banyak pilihan. huhuhu. kat danga x dpt cri, so we all pecut ke pasar borong Pandan. time tu noma da bgth syam (kwn kami) yg we all kat Pandan . so suruh lah dye dtg jgk.


lupa lirik

muaxxxxx utk fara

fara cri apa??

noma.fara.shah




noma.syam.fara
ni adalah selendang yg fara beli


lepas fara dpt sehelai selendang and 1 Cd cetak rompak, we all da kelaparan. mencari la tmpt mkn. time cri tmpat mkn tu. huh!! mmg gue sgt kebulur. so, we all makan kat Stulang. lpas makan da x tahu nak wat apa. round2. g Danga Bay balik, syam lak nak karaoke.layannnnnnnnn. lepas tu.. balik...sbb da x tahu nak p mana dah.

hohohoho.hari ni noma nak beraya uma kwn2. bkn atas sbb nak beraya tp sbb nak jumpa. rinduuuuuuuuuuuuu sgt2 kat mereka. lama x jumpe. mesti diana (bf) terkejut tgk kemontelan noma skunk. hohohohoho. and hari ni noma nak wat surprise utk some1 . kte nnti kan ok?

0 PURPLEcrazy: