CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 22 September 2009

raya pertama

pagi raya lagi noma da update blog kan. pepagi raya tu mmg meyedihkan lah. x tahu knp. sebak je rasa. but kuh gagah kan juga utk epy2!!! lps mandi2...siap2...lawa2... sume dah siap. cuma tnggal masuk kan kuih dlm balang je. tgh msk kan kuih dlm balang tu, abg bob pun samapai dgn isterinya, kak fiza. wahhh kak fiza pakai baju yg mama bg utk hantaran la.. sedondon dgn kami. PURPLE. lps tu, makan2. lps mkn tu, noma on9 la kejap gne laptop ayah. abg bob da setting kan wireless kat uma. so senang la gue nak on9 kt depan tv. hohohohoo.

~webcam di pagi raya bersama teman baik~
ouh- pagi2 raya ni, noma on9 lak kan. huhuhu x thu nak wat apa. aunty2 pun x dtg lg. act nak berkumpul kt uma mak long. sejak arwah tok nah and arwah tok jid x ada, uma mak long lah kami berkumpul. sementara tu,we all tunggu aunty zara utk ke kubur dlu.

nak jd kan cerita, noma on webcam pagi raya tu. gune laptop ayah. so syokk la nak berwebcam.. sedap mata memandang kalo gne laptop ayah. hihihi. so, noma ajak lah jejaka2 x sedar diri ni on9 sekali. fas and pit. noma pernah pnggl dorg gay boy.. opsss.. pit marah ok noma ckp gay boy. hahahaha x de la. dorg bkn gay boy. memasing pun dah ade awek oke.noma panggl gay boy sbb kalau we all borak dlm conference, tgk fas and pit ni borak2...sgt rapat oke... rapat gile. mcm manja2 lak aii dye dorg ni. tp x pernah jumpa lg k. eyh..eyh.. tp jgn salah paham. dorg ni straight ea.. lelaki normal. hahahahaha ( marah pit kat noma law sebut gay boy).sorry pit. bru ari tu mintak maaf kan. ihihii.opsss fas jeles ok sbb dye sorg je baju raya x purple.. hahahaha jgn jeles fas... jum layan pic we all time berwebcam... hohohohohohoho.

~meriah rumah ku~
time noma luangkan masa dgn webcam, family's aunty zara pun sampai. ihihihihi kecoh la uma i lps tu. so, noma pun tunjuklamuka aunty and my cousin kat pit. lps aunty zara sampai, aunty nab lak sampai. FYI, adk beradik mama semua tinggal kat JB. so, senang la kan we all nak berjalan uma memasing. jimat minyak u all. hohoho. so, lepak2 x tahu nak wat apa. agak2 uma ku udah sesak dgn saudara mara, noma lepak dlm bilik and on9. baca blog and pape je. then, my cousin pun sibuk nak on9. guna laptop noma. and noma guna laptop ayah. sampai kan mama and aunty2 ajak pergi kubur pun we all bg alasan. hohoho. tp lepas pujuk memujuk berlaku, noma n cousin pun follow je. hahaha . bese law thn2 lepas , pergi kubur pagi. ni da nak ptg bru nk p. x tahu la nape kan. tu yg malas. sbb da ptg.

alik dr kubur, mak ngah and pak ngah pun sampai. terkandas lg. sepatut nya alik dr kubur terus nak g uma mak long. x ada lah nak lepak2. tp, aunty zara ajak teman dye beraya uma bakal besan dye. hoohohoo. layan je la. act malas nak pergi. tp biasa la my aunty... pujuk2, i pun pergi gak lah. kang dr jauh dye pnggl noma. hahaha.

kat uma bakal besan aunty tu we all makan bihun tom yam. makan2. meramas mesra, lps tu dah nak maghrib we all pun angkat kaki. alik uma aunty zara jap sbb nak mandi. badan melekit. lps tu, bru pergi uma mak long. dekat je. tp law jln kaki jauh la. huhuhu.

mak long masak nasi briani. rugi oke law x makan masakan mak long. dah kenyang pun noma sumbat gak. sedapppppp. lepak uma mak long lama gak. semua ada. dah kul 12 lbh kot bru alik. kelakar la lepak dgn sedara mara noma ni. x kering gusi gue. gelak x henti2. yela, semua kepoh nak berckp. mcm2 cerita lak tu.

alik uma, on9 jap je. lps tu tidooooo.

0 PURPLEcrazy: