CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 14 September 2009

sahur kat luar

hye guys... kelaparan masih belum ada noktah nya. hohohoho. act, lps mkn sausage tu we all mmg plan nak sahur kat luar. so, tunggu lah kul 4am bru leh kuar sahur.

we all sahur kat area kolej je. sesaje je kan gatal nak kua time sahur. tp tu la x banyak kedai yg bukak time ni... so we all bersahur kat Jabar Ali. act noma x ske sgt pergi Jabar Ali ni. x biasa pergi. pernah pergi... tu pun minum je la.

sampai2 je, noma and nad order tea-o panas and megi goreng. mas lak just milo panas je. tp ade ke org yg ambik order tu salah wat air. dye wat kan noma and nad tea. marah gak la time tu. tp minum je la.. minum pun mcm x luak je air nye.sbb x sedap.. hohoho..pahit kot.. air mas lak... sama je dgn we all. pekat gilooo.. noma nampak dye letak milo nak dekat setgh cawan. huhuhu.
makanan noma yg x hbs...syg gler tgk makanan ni.tp x leh nak masuk la.huhu


megi goreng dye lak.. hurm.x berapa nak sedap.. xde selera noma nak mkn... telan je la sebanyak mana yg mampu... dr lapar.. terus kenyang auw. nad pun makan je sampai hbs... membazir kot...dah la mahal. huhuhu. hampeh btul...tp noma mmg x leh telan oke.

lps tu we all balik... singgah jap kat 7E. cri air.. huhu.haus. time ni hujan renyai2. kalo lebat.. tdo sedap ni... alik uma.. noma n nad x terus tdo.. sambung on9. hohoho. degil tul kami ni. mst nak tdo lps sahur. dah la esk nya nak berjln. kalo x sedar x tahu la cm ne kan. hari dah nak cerah baru nak lelap.

0 PURPLEcrazy: