CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 17 September 2009

tag dr akk mucuk kuh

tag dr akk mucuk kuh syg. act noma jarang jwb tag kan. hohoho... kali ni kite jwb juga.. yela.. syg akk mucuk. mst la jwb. btul la akk mucuk.. soalan kantoi kan diri ni.. hahahaha.

1. suka memasak?
yg sebenarnya suka. tapi... nak bg alasan ni. tapi... tapi xada masa and x power pun dlm bab memasak. still dlm pembelajaran. noma lg suke wat kuih or kek dr masak harian. hihihihi.

2. masakan istimewa anda utk yang tersayang adalah.(2jenis)
utk yg tersayang kan. bukan utk kekasih je kan. hiihihi. that mean, adk2...kwn2 and mak ayha juga termasuk dlm org tersayang. ihihihi. paling istimewa... kalo utk kekasih...ouh Mr.Wady masih belum merasa masakan sy. tapi sudah rasa kek coklat saya. and otw nak bg rasa tart gulung sy. alah.. kalo kwn2 mcm mas.. ainnur.. and nadia ni.. noma masakkan sup kentang .. tu dah cukup istimewa lah bg dorg. kui3. untuk family.. ini bkn paling istimewa. tapi paling ringkas. nasi goreng!!! hahahahaha. kan dah bgth td.. lbh ske wat kek or kuih.. paling istimewa kek coklat la!. ohohoho

3. makanan istimewa yg anda suka waktu raya? kenapa? (2jenis)
waktu raya? eyh apesal leh bgth 2 jenis je ni.. nak jwb yg berjenis2 leh x? hihihi
suke rendang, ketupat and sambal kacang.

4.kuih raya kegemaran anda and si dia?
ouh..si dia tu sape erk? x de ckp lak kan sape. hihihi. kalo si dia, x pernah tahu. hohoho yg noma tahu, dye sgt suka akan rendang yg mak dye wat. agak nya law noma wat dye ske ke x erk? kuih raya yg noma suke ada lah kuih tart gulung dr mama.

5.tayang sikit gambar masakan anda.
alololo nak suh org tayang lak pic masakan.kan dah selalu tayang kat blog ni.. haha. mcm2. sup kentang.. meggie kari.. bihun goreng.. korg tgk je la kat entry lps2 and lps..hihi

6.tag 5org rakan anda.
~ainnur
~nadia
~mas
~airin
~sis fara Db

0 PURPLEcrazy: