CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 18 September 2009

Tuhan saja yang tahu

tiada kemeriahan raya tahun ni bagi noma. sebab nya adalah? noma sendiri tak tahu. kalau tahun2 sebelum ni, bkn main excited lg nak baju baru k. shopping x egat dunia.. berhari2. dr siang ke mlm. dr mlm ke tgh mlm. dah tgh mlm bru la sedar diri. tahun ni, noma x shopping sesakan mcm tahun2 dulu. tapi noma shopping utk mama, abah n adik2. utk abg2 kuh.. ouh along... sorry kamu udah bekerja... abg bob lak.. maaf.. anda sudah berkahwin. bkn tanggungjwb gue.. nak hadiah.. tunggu beday korg. hoho. adk mu x bergaji ye.. hahaha.tunggu sajoo jika kuh sudah bekerja.. ihihi

ouh tema keluarga ku ada lah warna fav kuh sendiri. mcm x percaya lak mama pilih warna ni.. hihi.. warna PURPLE lorh... tahun ni gak kami beraya dgn org baru. i mean ahli baru. kakak ipar kuh, kak fiza. tp best la abg bob sbb uma mak sndiri and uma mak mertua dekat sajooo.. abg bobg pun duduk dgn mak mertua nya. alahaiii senang sgt lah... xde gado2 nak alik uma mana. hihihi.

hurm.. noma mcm x sabar. bkn x sabar nak beraya. tapi x sabar nak lepas raya. ada sesuatu yg noma nanti kan. hanya Tuhan saja yg tahu. dan hanya Tuhan saja yg tahu kenapa noma x merasakan kemeriahan aidilfitri ini. apa pun, noma akan cuba utk gembira dipagi raya dihadapan saudara mara. cukup lah hanya mereka yg mampu buat noma tersenyum. cukup lah hanya noma saja yg tahu apa yg mengganggu hati ini. bukan semua perkara kita boleh kongsi kan dgn org sekeliling. betul x?hihihihi. tapi raya ni tetap meriah sbb dpt bersama dgn keluarga dan saudara mara yg mcm2 kerenah and ragam. itu noma dah cukup bersyukur sgt2.

0 PURPLEcrazy: