CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 24 October 2009

air tangan nadia

hujung mingu ni dah x ada nak wat apa.. lps study bagai..assignment pun dah settle...ni yg nak share cerita last week. x berapa nak ingat lah peristiwa tu hari apa. mungkin hari isnin kot. adoii ilang ingatan sudah. huaaaa. kepala penuh dgn Business Law. awal2 lg dah study Business Law. huaaaaaaa minat kah subjek ini??? kui3.

ok2.. mcm yg kwn2 baca tajuk entry kali ini. kwn2 mesti dpt agak kan "air tangan nadia" . nadia mana? nadia sumali. kui3. bangga la tuh!. hikssss

lepas kelas, noma just duduk bilik je. x tahu nak wat apa. mcm biasa mengadap lappy kesygan. main game lah apa lah sambil2 menunggu teman2 lain balik kelas and bergosip. hahaha.biasa nya we all akan bncang nak wat apa ptg2 ni. hahaha . so tbe2 nadia tanya noma, nadia nak masak lah. mcm2 lauk dye senarai kan. then noma pun offer la nak masak nasi kan. sbb rice cooker uma nadia rosak.lg pun beras noma tu, adoii ntah bile nak habis pun x tahu lah. nadia kata biar dye masak lauk. kui3.keje noma paling simpe..masak nasi.

noma egat kan nak dtg uma nadia, nak tlg apa2 yg patut. tp disebabkan nak tunggu nasi nye masak. menunggu lah aku. we all pun invited mas. lajuu sajoo minah sorg ni.. kang kalau makan x sb.. siap!! keje mas lagi simple.. makan. haha.. we all x kisah pun. makan ramai2 lg best.

lauk yg nadia masak adalah sayur kentang, ikan masin and sambal lopek( not sure). haha.
dlm kul 7 cm tu noma pun dtg la uma nadia. bwk nasi sume dgn mas. ok.. masa utk merasa air tangan nadia....

xada lagi besar ko punya pinggan yunk?
before:mkn sambil lyan movie

after:licin kan. mmg x ada yg terbuang pun. alhamdullilah.xde la membazirpencuci mulut

ok masa utk komen romen. sejujurnya.. masakan nadia mmg super sedapppppp . untung ijat dpt bakal isteri mcm nadia.. huaaaaaaaaaaa bueeeeekk. haha. tp jujur la.. mmg sedap. ok nadia? next time kte masak lagi ok? opss.. lupa nk bg thu.. ahli jawatan kuasa lg sorg ,ainnur tak join time ni. x silap noma dye still kt KL. dye skunk mmg sgt busy.

2 PURPLEcrazy:

nurul said...

haha
komen romen?
jap2..biar saya baca sekali lagi
kerana bimbang ini adalah ilusi mata
..
haha..benar
kamu mengatakan komen romen
ianya sungguh......er...
sungguh...Kreatif

HAHA

kupu-kupu_cinta said...

nurul:anggap itu 1 jenaka .. kerana ini adalah idea adek lelaki noma.hihihi. tiada maksud lain di citu.. kui3