CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 17 October 2009

attitude is important.

hari selasa minggu lepas kan, jam 9am noma ada kelas OB, organization behavior. "attitude is important" adalah topic we all. dlm kelas OB ni. kena banyak mendengar. so, noma pun dgr je la apa yg dye ajar. msuk telinga kanan, harap2 x keluar2 lg. hikss. penting tu.

lps dye bg penerangan semua, dye suh we all ambik kertas and tulis nama sendiri kat atas kertas tu. and sebelah muka surat tulis "+ve" sebelah lg tulis "-ve" . then kertas tu bg kat kwn2 dlm kelas. bertukar2 lah tangan yg menulis atas kertas itu tentang diri nama yg tertera di kertas tersebut. gile skema aku nya ayat. well, i have no idea. kui3.

contoh nya. kalau kwn sebelah noma dpt kertas yg ada nama noma. dye kena tulis apa +ve and -ve tentang diri noma.and kte x tahu siapa yg tulis comment tu.kalau ko kena kutuk pun xde makna nya ada yg nak ngaku. ni lah masa nya. FYI, noma ada lah seorg yg low profile kat kolej tu. even classmate pun x kenal noma. noma pun duk diam je dlm kelas. hihihi. sila la percaya kenyataan ini ye. act noma pun x berapa tahu nama dak kelas. kui3. maaf ye. kenal2 cm tu je. law jumpe senyum.
dgr mcm teruk je kan. hurm. itu la. sbb x semua kelas kami semua sama. itu mungkin alasan terbaik kot.

ok sambung balik tentang "attitude is important" . noma rse teruja sgt sbb mcm2 comment yg noma dpt dr rakan2 sekelas. hihihi.
korg nampk x apa yg dorg tulis about me? x nampak ea.. nampak sikit je? ok2 jap2. i taip utk u all k.

"+ve"
1. ok lah
-ok la kan aku ni.

2. huhu..i dont know
-kan da kata. ada yg x tahu. huahuahua

3. friendly
-ni mst yg betul2 kenal sape noma.

4.nice person
-x tahu la siapa yg commnet ni. but thanks.

5. who's this..lol
-da x tahu x yah la comment kan. kui3

6. good girl
-ouh yeke?

7. cute girl
-hello..sape lah yg comment ni.tp..alhamdullilah. hahaha sila sepak muka aku yg perasan

8. sweet
-maybe dye pk nama noma sejenis gula2 atau manisa?kuangkuangkuang

9.buat blog best
-haaaaaaaaaa ni sape erk? tertanya2 ok. sbb dak kolej mmg ramai yg x tahu noma ada blog. maybe yana kot. sbb noma pun ada follow blog dye. maybe la. hahaha best ke?(perasan) ngee~

10. sweet, stylish, luv ur hair (ms) = p
-ouh thanks la bg comment cm ni. pembakar semangat. huahuahua. gedix~

11. ok jew
-i pun ok jeeeeeeee laa. hikkssss

ops.. ada tambahan dr my abg. abg sito.

12. ketawa mcm kuda..
-hahaha hello... kejam gile ok statement tuu.. adakah itu tanda +ve dlm diri kuh??


ok. kritikan dr mereka2 pula??

"-ve"

1.she need to introduce herself to me ..lol
- i am also dun know who u r. how can i ntroduce myself to u? buuueeekkk..hihihi

2. too shy
-erm..maybe..pd org yg x berapa nak rapat or x berapa nak kenal.

3. don't be lazy gurl
-hello.. what do u mean about it? i buat apa semua assignment i.. semua siap!!!
(sedang gedik nak melawan ) hihi

4. dont malas..attend class..huhuh
-huhuhu dak ni x nampak ke aku dtg kelas erk? ouh..maybe sbb noma cuti raya awal seminggu dr dorg.hahahaa jeles la tuu..

5. need more self discipline.
-uikss... x berdiscipline? sbb nya??? ade ke aku dtg lambat 1jam.. x de kan. x dtg kelas? i ade reasons ok. so what? hahahaha (mmg nak bangkang semua yg dorg comment)kadang tu, sbb terlajak, ihihi

6. lu pikir la sendiri..
-hihihi ok2.. wa pk sendiri..

7. keep on smiling
-lol...i senyum kat semua org la..org je x senyum dgn i. hahaha.. mst u yg dekot nak senyum kan. hihihi. gurau je..

8. kuat merajuk (from abg sito)
-tu shaye akui. mmg betul pun.. thanks abg ..haha sbb layan kerenah adk mu yg kuat majuk ni.

itu la dye ragam nya.. apa pun thanks ea yg bg comment tu. dr citu kite tahu kekuragan diri dr mata org lain. even kadang kte rse apa yg dorg kata kan tentang diri kte tu sama sekali x betul. tp apa kan daya... semua org bebas berkata2.
ngge~~

0 PURPLEcrazy: