CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 12 October 2009

kuih raya dr uma ke college

ouh! act noma da lama nak update entry ni. but disbb kan ada masalah teknikal kt hp noma, x dpt la nak update. sbbnya, semua pic ada dalam hp tu. oleh kerana LCD hp noma ada prob , noma x dpt nk transfer pic dlm laptop. ni pun sbb dah pergi betul kan hp ahad lps. itu entry akan dtg.

so, meyh tgk apa noma rembat dr uma.


..utk my syg,wady(still in lurve?)..


utk abg wan and kak ct

ni haaa..banyak gile.ikut kan mama nk tambah lg kuih2 yg lain

biskut kacang

biskut sugi..kegemaran ainnur

tart gulung...kegemaran mas
rempeyek tanpa kacang khas utk noma..kui3

ouh!last minute mama tambah juga kuih lain. almon london.


penuh gile..nasib baik bwk beg tarik.
apa pun, nak ucap kan thankx kat mama sbb buatkan akk kuih2 kegemaran akk. tart gulung. thanx jugak utk mama and abah sbb teman akk kat terminal larkin. thanx abg wan and kak ct sbb tunggu adk kat terminal 2. cian abg kuh itu yg da nantok time tu. hihihi. lebiu all. muaxxxxx


p/s: semua kuih muih ada la buatan dr mama + noma. non ado beli2. mama noma x suke beli kuih raya. lbh gemar buat sendiri.

0 PURPLEcrazy: