CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 17 October 2009

open house danny(classmate) n pak uda

alhamdullilah.. semlm noma dpt gak makan ketupat, rendang, ayam msk merah semua tu. siap dgn lemang. noma teringin lak nak makan. time raya, noma x mkn sgt. mkn sekali je. yela, raya dgn x ada mood mmg cm tu. hihihihi. kali ni pun rezeki sbb classmate noma ade wat open house (iskandar a.k.a danny). noma ajak nadia teman. kebutulan nadia pun ajak pergi open house uma pakcik dye kat seremban 2. so, we all decide nak sewa kereta sbb ijat (bf nadia) pun ada sekali.
dlm kul 5 we all da ambik kereta sewa, and terus pergi uma danny. uma dye x jauh pun dr hostel we all.


bila da sampai kt bwh uma danny, noma pun call dye. dye kata dye x ada kat uma coz ambik adk dye kat KLiA. but dak2 kelas noma still ade kat uma dye. ohoho. itu, noma yg suh mereka tunggu. kui3. bila naik uma dye.. opss...salah uma ke? kua dr lif je belah kanan noma dah ade kerusi tersusun. segan ok. da tu, noma perasan lak mentor noma Miss Shuhami, ex-lecturers noma...Mr.Brian and Uztaz. huhuhuhu segan je.alolololo..ayu nye...

so noma call najib so kuar dr uma. huahuahuahua. da msuk uma n salam. then we all makan. ibu danny ade wat lontong, rendang, ayam mask merah, laksa johor and mcm2 lah.. time dtg tu pun ibu danny still ngah msk. noma apa lg, bantai lontong, rendang and ayam msk merah la kan. mmg super sedap la ibu danny msk. mcm nk rse laksa johor dye.. tp kekenyangan sudah. dak2 kelas noma pun da nak alik sbb dorg ade yg nak balik KL. noma lak? nk kena tunggu si danny ni.. huaaaaaaaa sgt lama ok. banyak kali i call. dah kul 7.30 pm bru we all merambuskan diri. tu pun danny da sampai, and borak2 kejap. then mintak diri. sbb segan kot lelama kt uma dye. time kt uma danny ni mmg ramai la lecture2 kolej we all. yela, miss shuhami ade kan.

after that, we all terus gerak ke seremban 2. sampai uma pakcik dye(pak uda), salam2 semua terus g ambik makanan. da tuu nak wat apa lg kn? hihihihi. ouh ade lemang, ketupat, rendang and nasi briani... kot? im not sure sbb noma makan lemang, lontong +lauk2. huahuahuahua. perut sedah ketat. kebetulan smlm kan jumaat . so we all lepak jap uma pakcik dye. coz tgk cite Nur Kasih. hihihihi. nadia la ni.. hihihi.. hbs je cite Nur Kasih. we all terus nak blah. kejam gile ok. hihihi.
sbb tetamu pun da x ramai.majlis pun da nak hbs. lg pun lama ok melepak kt uma org. nasib baik uma pakcik nadia. lps tu, we all gerak ke KL. kereta sewa setgh hari oke. x kan nk simpan kat bwh block je kan. ijat bwk we all g hostel dye sbb nak ambik brg. after that, round2 and g la downtown kat cheras. jalan2. b4 alik kolej, we all layan steamboat jap. sket je. perut pun masih kenyang kan.sweet couple.eceh..ijat bwh hang bag la..so chumell..

thanks nadia n ijat bwk noma jejln. thanks nadia kerana memahami. haha. sorry noma selit2 time korg date. tp oke what. noma banyak bg muka kan kt korg .huahuahuahua.
miss noma yg sendirian ari tu.huahuahua.

p/s:ouh maktab ijat ni dekat je dgn area uma Wady. huhuhuhu. i miss him damn much lorh... hurm...

0 PURPLEcrazy: