CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 6 October 2009

open house Mdm.WAn

hye all. salam semua... open house yg x disangka2.
yela, cm ne nak sangka, tibe2 je dpt call dr ainnur and dye suh siap2 pakai baju kurung that time jugak. apakah?? dah la noma angkat call, dgn sebelah tangan pegang secawan milo panas. baru je nak dinner bihun PAMA dgn milo panas. dah siap masak dah. tinggal nak mkn je. huhuhu

ainnur ajak noma pergi open house uma Mdm.Wan. rumah dye dlm kawasan hostel we all gak. so, x de la nak melaram bagai. simple2 je sudah. ni pun, lps end call terus gosok baju semua . tgh siap2 ni, ainnur bg msg yg dye dah ada kat bawah block. aduuhaaiiii cepat nya dorg ni.so, terpaksa la bersiap secara rakus.

act open house ni xde laramai dijemput. noma pergi pun sbb ainnur n nadia yg ajak. Mdm.Wan pernah ajar noma sem lepas. subjek basic management. alhamdullilah result for basic management ni pun sgt memberangsangkan. THANKS Mdm.


Mdm.Wan yg tgh sarat mengandung tu, larat juga nak masakan we all laksa penang. Thanks Mdm, susah2 je masak kan utk kami. time noma, ainnur n nadia dtg ni, x ada student lain pun. just fadzil and zoky je.





lps makan, we all tlg basuhkan pinggan, borak2 kejap, after that we all pun mintak diri dlu.
ouh my bihun PAMA and milo panas td tu, noma just makan sikit je. lps tu x habis. yela da kenyang ok.

then, noma pergi topup dgn ainnur and nadia. and lepak2la kejap kan dgn dorg. biasa la, we all kalau jumpa x sah kalau x lama. so, apa pun Thanks sekali lagi pd Madam Wan yg dikasihi. semoga Mdm selamat melahirkan bayi yg chumel mcm Mdm. amin...

fall in love with twister

1 PURPLEcrazy:

AL said...

Raya tahun ni memang banyak open house...xketinggalan saya juga....2x buat open house....memang penaT...tapi rase berbaloi sebab member2 datang....