CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 4 October 2009

open house Mr.Badik

ok paginya noma da lah x g kelas kan. so, 1 ary tu x ada wat apa. merehatkan diri.dengan kecederaan yg sedikit ini membuatkan noma agak x larat nak berjalan sana sini. tp sambil2 relax tu, urut la sket2 kaki ni. mood noma adalah :SEDIH. x tahu knp. kalau tahu pun, x leh nak share dgn u all. Tuhan saja yg tahu. dah ptg2 layan facebook jap and on9 ym. then, my syg call, tanya nak p ke x open house Mr.Badik. noma ikut je. lg pun da lama x jmpe my syg. ni lah masanya. masa untuk bagi tart gulung juga. egat x kesampaian nak bg.kui3. lps dpt call my syg, noma terus mandi and siap2. pakai baju kurng la ye. siap awal oke. rupanya my syg gerak sekali dngan cincinmagic (da lama kan nama cincinmagic ni xmsk enty noma). da la tu, rupa2nya juga...dorg gerak lps isyak . its ok la tu, noma g lepak uma ainnur jap dgn nadia.

dah kat uma ainnur ni, mereka lum sampai2 lg. then, my syg sampai terus gerak ke uma badik kat Rantau. alah yg noma tgk kandang kambing dlu tu. kat citu la... cm dah lewat gak la we all dtg. dgn terbabasnya lain cte. hahaha . sampai je uma badik, da x ramai org. geng we all yg ada kak fara, abg ayie, abg wan and epul . tu je la. sampai2 terus mkn. leh mcm tu? leh je.makan2. borak2. bahan2. gelak2. semua ada. bergosip la apa lah.watever la kan. lps tu angkat kaki blah. time tu dah kul bape pn noma x tahu. dlm perjalan nak antar noma tu, singgah tmpt abg stipp.kat nilai. g minum jap kat Garden. time ni lak. Wady da sakit gigi. alololo siannya. x smpai aty lak tgk dye.

lps anto abg stipp alik, wady duduk seat sebelah drive. noma picit kan la kepala nya. effect sampai kepala. huhhuhuh noma penah alami nya. mmg sakit. u all pun tahu kan.

sampai kolej, ainur and nadia da tggu bwh block. coz we all nak g kedai akk belakang. lepak jap dgn dorg, then alik uma, tdo.. time tu pun da lewat.

p/s: entry ni x de pic. kalo ada pun pic dr hp cincin and Wady.

0 PURPLEcrazy: