CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 24 October 2009

plug

kwn2...hari rabu last week kan. kejadian berlaku dalam jam 3am(dah msk ari khamis ni). lepas noma siap kan assignment and study sikit.(gile rajin aku skunk erk) noma nak mandi. rasa mcm panas lak. mcm biasa lah kn. noma mandi mana main kejap2 ni. mst lama. dgn cuci rambut nya. basuh baju sekali. mmg berjam la kan dlm bilik air tu. b4 nak mandi tu, noma dah turn off kan laptop noma ni.

so lepas mandi, noma egat nak main game Pizza Frenzy jap b4 tido. noma pun on la suis. aikkkk.. x leh plak? uiksss.. laptop aku rosak ka? huh! cm x percaya. then noma try la pasang bateri. eyh.. boleh on laaa..hu!! lega sket. makna nya.. plug laptop noma yg rosak. da x leh pakai. tu lah. on9 laptop jeeee.. kan dah rosak. tp noma penah beli plug laptop time kt JB dlu. alahhh RM12 je.

(hari khamis) lepas class, nadia call.

nadia: noma kat mana?
noma: bru lepas class ni.knp?
nadia:ada nampak ainnur x? nadia x g class td. nk tnye jd ke x g interview.
noma: uiksss mana nmpk. ssh kot nak jumpe dye skunk.
nadia: noma nak g mana ni?
noma: nak alik la. mana lg. eyh2 nadia... nak tahu x..bla..bla..bla..(cte pasal kes plug laptop tu)

mengalir cm air la kreadit nadia dgr cite noma. kui3.

nak dijadikan cerita, nadia n ainnur x jd pergi wat interview sbb Miss Shamala ptg tu ade class. time ni pun ainnur kat lua. otw g uma cousin dye kat Kajang. so i lah yg kena teman kan nadia. bile interview x jd, noma ajak la nadia teman pergi cri plug laptop tu. huh! susah kot kalo binatang tu x ada. hihihi. ssh 0o0o nak wat keje. nak main game.. nak on9... bosan ok.

we all ajak mas sekali g seremban. tp, dye x berapa nak sehat lorh. its ok la. btw, thanx to Wan Chumel sbb anto we all ke KTM Btg Benar.

KTM Btg Benar => KTM Seremban=> Terminal 1




sampai je Terminal 1. terus cri kedai komputer. mula2 rasa mcm x yakin je ade kedai komputer kat Terminal 1 ni. kedai Hp bersepah lah. sekali.. ade 1 kedai komputer baru kat tngkat berapa ntah x egat. lama kot x pergi Terminal 1 ni. sbb tu x tahu. haha. kan da kata... binatang tu RM12 je. so da jumpe terus beli.

after that, we all g makan. lapar sudah. makan kat KFC je. menu mcm biasa la kan. kui3. makan pun agak2 slow.. sbb da x tahu nak wat apa lepas ni. nak alik pun kena tggu mlm sbb nnt kwn we all (Topex) yg akan ambik kat KTM Btg Benar. kalau x tunggu mlm, we all kena naik teksi dr Btg Benar ke kolej. uiksss melayang lah note RM10 kami nnt. so x berapa nak sanggup. ade kwn yg sudi menolong.. alhamdullilah.

lps mkn, we all round2. cantik2 gak baju2 kat citu. lepas tu, nadia ajak karaoke. huh. sgt x puas sbb sound dye x best. lepas karaoke, we all g main game. lumba kereta dgn nadia. nadia belanja maa.. huahuaua... THANKS nadia 4 everything...syg u lebih lah.. x pe.. next time turn noma lak k. we all main game lumba kereta jew. but for first round... cm x percaya lak yg noma menang. kuang2. dlu dgn Mr.Wady... asyik kalah je kan. nadia x puas aty sbb dye kalah. so dye nak lumba lg. and kali ni mmg dye menang lah. hihihi.

lpas main game, we all pun da x tahu nak wat apa. nadia kata jom karaoke lg. kt tmpt game tu ade karaoke sekali. yg ni best sbb sound dye sedap.. memuaskan kalo nak dibandingkan karaoke kat tngkat bawah. tp sekejap je la.

~kami serasi bersama~


thinking of him..kui3..

noma=nadianadia=noma

after that, we all pun melangkah ke KTM Seremban. huh!!! jadi gak we all berdua ni merayau. mmg serasi bersama la kan sbb dua2 kuat berjalan. x leh duk diam.
lebiu
love myself.

thanx nadia sudi teman kn noma. thanks Wan chumel and Topex sbb tlg we all.

2 PURPLEcrazy:

Rara said...

weehuu..maen game leh release tnsion kn.. :D

kupu-kupu_cinta said...

rara.. hiksss btul2...