CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 8 October 2009

promosi filem "2hati 1jiwa"

hari tu, noma and ainnur ada terbaca pasal promosi filem kat UiTM Shah Alam. cerita "2hati 1 jiwa" .we all decide nak pergi coz bosan duk kolej x ada wat apa. saja nak menigisi masa yang ada ni. dengan hidup ku yg banyak masalah ini, baik noma ikut g UiTM tu. kalo duk bilik je, mcm2 yg difikirkan. lama2 jadi letih dengan kehidupan. opsss apa aku mengarut ni. nak g UiTM ni kena bayar rm7 sorg oke.

so, selasa lepas, pergi la ke promosi filem ni. motif??non adooo. saja je. dlm kul 5.45pm cm tu noma dah keluar uma. nadia pun sama. so, tunggu ainnur kat bawah block dye.
we all gerak ke UiTM dlmkul 6.30pm cm tu la. kata suh dtg awal. kul 6 mst ada kt tmpt bus. kalau tak, kena tinggal. huhu.


..waiting..

...mereka...


bus?taxi?

dlm bus, tgk ainnur and nadia ni cm nantok je kan. cian dorg.. kelas ari selasa tu mmg penuh. then da sampai UiTM noma msg abg sito. hihihi my abg angkat. kui2 merata abg angkat aku kan. hahaha. mana tahu ada rezeki leh jumpa.

so, we all da sampai tu, still kena tunggu. sementara tu, noma and nadia pergi la toilet. x tertahan. kui3. lps g toilet, still kena tunggu gak. adoiii. tunggu dan tunggu. performance dah start separuh jln bru we all dpt msuk. sbb nya kena tunggu dak2 yg g solat. hello!!! we all bukan dak sekolah k nak wat cm tu. please laa.. bg je la we all masuk .. nnt pandai2 la dak2 yg g solat tu cri tmpt duduk utk Kolej Legenda. huh!! x suke i cm ni auw.

tp we all sempat la jugak tgk beberapa performance. ada Nasir Wahab sekali. beliau nyanyikan lagu tema utk cerita ni. but x egat la apa tajuknya. bla..bla..bla. tbe masanya filem "2hati 1jiwa ditayang kan" antara barisan pelakonnya adalah....korg tgk sendiri nnt. nak comment cerita ni? malas ar.. tgk la sendiri nant. bkn keje noma nak kritik.








dlm kul berapa ntah we all keluar dr DewanSri Budiman pun x perasan.ouh!! noma x sempat jumpa abg sito. sbb keluar da dewan, bus kolej da menanti. terus naik kolej. next time je la ea kte jumpa.

tp balik kolej je,mereka kata lapar... ouh noma x terasa lapar.. sbb x bape ade selera mkn. tp, semua kedai da tutup. dorg g tmpt burger dlm hostel, ramai gile. mungkin x sanggup tunggu. g kedai runcit akk kat block blakang tu lak, da tutup. apa la nasib. so alik la dlm keadaan lapar. cian.. huhuhu.

0 PURPLEcrazy: