CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 3 October 2009

terseliuh

ello teman2. u know what? since noma alik kolej kan. tersgt lah malas nak update blog ni. tapi demi cerita yg pelbagai dlm 1 ari tu... ku gagahkan jua diri ini untuk mengupdate.

ary khamis lepas, noma, ainnur and nas masak spegeti. so masak uma ainnur. senang sket. lps kelas kul 1pm jumpa kat lobi, then g kedai beli apa yg x ada. lps g kedai noma and nadia alik uma memasing dlu sbb nak tuko baju. n rehat2 jap. lps sume settle, bru g uma ainnur. tlg apa yang patut. senang je wat spegeti ni. da siap...apa lagiiii..ngap lah!! makan sambil tgk movie cte SYDNEY WHITE. best gilooo cite dye. lama gak la cte dye. dlm syok2 tgk tu, ainnur nak g bank BSN kat Mantin jap. ada hal. so, noma and nadia pun gedik la nak teman. kejap je p bank tu. lepas g bank, alik uma ainnur sambung tgk movie lg. dh nak hbis pun. lps tgk movie we all plan nak main badminton. but time turun tangga tu, angah(business) and ain(nurul ain, ain business) . *ramai sgt nama ain and angah call ainnur mintak tlg hantar kan dorg g Pajam sbb dorg ada sewa kereta kat Pajam. murah la kat sana. so, agak lama sket tunggu dorg kat bwh block. sambil2 tu lepak2, snap2 pic. tbe2 kak ana dtg plak. dtg peluk2 lak tu. hahahaha. alaaa.. da la benor x jumpa kak ana ni. x lama lepas tu ain and angah pun sampai. lps tu, terus antar dorg g Pajam. then alik kolej, dah siap2 nak main badminton.


spegeti +twister


miss nadia

miss noma yg cuba sembunyikn pipi tembam nya

kami


miss ainnur


menanti


with kak ana

kak ana
angah and ain


ngah syok main dgn nadia.. sekali bulu tangkis hasil pukulan nadia tu tinggi. ouh agak x sesuai dgn ketinggian noma. tp sekali ntah cm ne...time noma nk mendarat ke tanah tu, kaki ni salah pijak kot. dh terseliuh. adoiii sakit yg amat. ainnu yg duk belakang noma terus dtg kat noma duk kepoh tanya.. " noma ok x ni...ok x ni" hahaha time ni act noma nak je nangis. mmg sakit giloooo. kaki belah kanan ni. tapi noma tahan sakit dgn ketawa. ketawa je la...hahahahahahha. kaki ni.. Tuhan je yg tahu sakitnya. huhuhuhu. lepas tu duduk dlm kereta, nadia sapukan minyak panas. nasib baik nadia ade simpan minyak panas dalam beg dye. uhuhu THANKS nadia and ainnur.

time tu dah nak maghrib dah.so, nadia alik uma dye nak mandi. noma lak rse cm x larat nak naik uma tingkat 5 tu, so noma ikut ainnur alik uma dye. rendah sket tingkat 3. alik uma ainnur, ainnur dah siap mandi. sementara ainnur mandi tu,noma baring2 ntah cm ne noma terlelap. sebelum tu noma msg some1 bgth terseliuh. but no respon. sedih. so, noma tdo je bgus. tp x sedar lak kan time noma tdo tu adalah la waktu maghrib.huhu ampun. badan pun rasa lemah je. bangun dari tdo, tgk ainnur ngh bring kat bwh. dye pun tertdo.

lps tu, baring2 jap. egat nak alik uma mandi dlu. kaki yg skait ni x leh nak manja2 kan sgt. tpi bru bangun dr katil, nadia lak sampai. lepak kejap. lps tu, noma alik mandi, ainnur and nadia lak pergi kedai akk belakang . beli telur and kentang. ainnur nak wat sup kentang.


mungkin sbb kami main kat tmpat yg x rata. yela tmpt parking kete tu..

nadia tukang urut

noma tahan sakit

ouh terselit juga luka kecil.di jari manis kuh.huhuhu

noma agak payah la nak naik uma tingkat 5 tu. tahan kan aja. balik tu terduduk jap. letih k. kaki belah kanan ni masih terasa sakitnya. lepas ainnur n nadia g kedai, dye tunggu noma kat bwh block. sbb noma nak g uma ainnur lg. duk uma ni pun bkn ada apa. so lg enjoy stay dgn dorg. sorry gurlz tunggu noma lama kat bwh block. alik uma ainnur. wat cm uma sendiri. ainnur la bz msk sup kentang. nadia layan cite antu kat tv3. noma lak layan movie upin ipin dlm bilik. hahaha. tbe2 gusi ku lak terasa bengkak. nasib baik td tergerak aty nak bwk ubat tahan sakit. sebelum makan ubat, kena makan dulu. x leh perut kosong. so, makan la spegeti n sup kentang tu. lps tu bru mkn ubat. sket punye payah la kan nak telan ubat. tp bab2 akit belah gigi ni x leh nak bwk main. telan gak.

lps sume dak kenyang. layan movie lagi. sambil tu nadia urut kaki noma dgn minyak. ade best ade sakit bile kena urut ni. huhuhu. terasa gak la sakit nya. lama gak noma and nadia stay uma ainnur. terpk esknya ada kelas pagi. so noma and nadia pun mntak diri. noma nak gak g kelas pagi tu. sbb da lama cuti kan.

time nak alik tu, lps kena urut, apesal makin sakit erk? huh. mmg seksa la berjln. sakitnye 2 kali ganda. turun tangga lg la payah. nak naik tu pun hegeh2. huhuhu dah la dgn gusi yg bengkak ni x ok lagi. mlm tu, sebelum tdo. menangis la gue dlm bilik tahan sakit. lama2 noma tertdo. sekali, esok pagi cm x larat je. sedar2 dah kul 9. adoii kelas noma lak kul 8. so x sempat la nak g kelas.

0 PURPLEcrazy: