CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 19 November 2009

0o0o0o sbb wayang murah hari rabu...

hye all... noma baru balik ni.. kui3.. apa lah anak dara ni waktu2 cm ni bru nak egat jalan pulang. hihihi sy mmg agak nakal sket dlm bab2 keluar jumpa kwn2.mcm org dah x egat rumah pun ada.. tapi.. tapi... ini juga atas keizinan my parents k. my parents mmg faham perangai anak2 dye. so, ptg td mama call, and noma da bgth dye noma alik lambat. and lps pesanan penaja tanpa henti.. mama pun kata.. OK!!!

hari ni, ramai lak yg ajak noma keluar. semua nak ajak tgk wayang.. owh.. mentang2 wayang hari ni RM6 je... act noma dah janji nak tgk wayang dgn kwn noma ni. dye bru lps putus cinta. so noma nak belanja dye la kan. kui3 ada lah saki baki duit MARA bulan ni. ihihihihi. tapi, pagi td, noma dpt call + msg dr diana and azamin. dua2 sahabat noma ni ajak keluar gak. OMG, yg mana 1 ni noma nak jumpa. noma x nk keluar dgn dua org ni serentak coz they don't know each other. so, noma decide nk jumpa diana.. sbb noma lbh syg kan diana dr azamin.. huauhauhaua.. kejam kan.. Sorry azamin, kite keluar lain kali ok? x pe kan? kui3.

diana janji dgn noma nak ambik noma dalam jam 3 ptg cm tu. tp noma dah siap2 and noma keluar awal sebab nak g ATM kat Plaza Angsana... so noma tunggu diana kat Plaza Angsana je la.. FYI, Plaza ANgsana adalah sgt dekat dgn rumah noma.

diana ada text noma kata dye lmbt sket. mmg percaya lah dye lmbat sket je.. xde lah bersangka buruk minah ni akan lambat berjam lama nya.. 2JAM u alll.. 2JAM noma tunggu dia.. haih sahabat.. nasib baik la aku syg ko nana...so, we all terus ke City Square. nak tgk wayang.. cite ni haaaaaa
diana yg nak tgk sgt.... tiket cepat hbs o0o0.. we all nak tgk wayang kul 6 lbh pun, seat x best.. depan sgt.. akhir nye, we all decide nk tgk kul 8.20pm . couple seat lg tuuu..and belakang sekali..

haih... jam baru kul 5 lbh.. lama tu nak tunggu..so, we all x tahu nak wat apa... nak g mkn? x lapar... nak shopping? ouh diana kata " no shopping di akhir sem" kui3. so kami just jalan2.. dgn kata lain.. window shopping sambil2 bergossip + luahan perasaan.

b4 noma keluar rumah... i dpt call from some1. some1 yg noma tersgt lah lama x jumpa. MUNIRAH a.k.a moon. ex-classmate noma masa kat Teknik Perdagangan.. dye pun ajak noma keluar tgk wayang. tp noma dah janji dgn diana dlu. nasib baik lah moon faham and x kecil hati. tp noma tlg moon beli kan tiket wayang sbb dye kata wayang kat JJ Tebrau dah habis.tiket utk moon adalah kul 11.25 mlm.

kul 8 tu, diana ajak makan. nak makan spegeti kat Food Court... tp da hbis.. so, beli Mcd and seludup masuk dlm wayang. kui3. and beg i yg jd mangsa.

x nak comment pasal cerita ni.... korg tgk la sendiri.. and noma rasa cerita ni ada lah part2 yg best.. ada gak yg x logik.. tp layan kan sajaaa

hbs tgk wayang, we all berlari cari moon utk bg tiket... berlari pergi tmpt bayar parking.. berlari cari tmpt letak kereta... diana adalah wanta rempit. terus pecut sbb mak dye dah call banyak kali. diana turun kan noma kat Street Mall sbb noma dah janji dgn kwn noma yg ptus cinta tu. nak belanja karaoke. time karaoke tu, noma dah terbayang katil +super saver+azmil. kui3. lps karaoke tu, terus je balik rumah.



p/s: x ada pic sbb batery hp noma low. huhuhuhu simpati kt diri sendiri. sob..sob...

12 PURPLEcrazy:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ooo.
bez nye tgk wayang+karaoke..
njoy..

kupu-kupu_cinta said...

lya: mmg best... lg dgn kwn yg da lama x jumpa. so banyak la cerita nya kan.. hihi

Lady B said...

same macam kami:: pegi tengok wayang, karaoke, esoknye gi pameran pengantin!

dis week ape plan pulak?

kupu-kupu_cinta said...

lady B: oh... pameran pengantin.. cm best je..

lg pun sis dah nk kawen kan..

di week? urm... x tahu lagi lah.. tunggu wet MARA msk ni.. hihihi..

Rara said...

amacam cite tuhh? besh kn..bgegar je tgk..hehe :D

kupu-kupu_cinta said...

rara: best la jugak sbb dorg wat nampak real kan. cuma ade sedikit mcm x logik.. its ok la tu kan..tp bg noma.. best la jgk sbb ada part sedih bila anak call ayah nak ucap kan selamat tnggal..
part mencemas kan pun ada...

mafuza said...

tu la..i ade bace gak cment psl cite ni..
ramai kate x logic..ye ek??

tp mase i nk tgk, asyikk full je..hehehe..kire nasib baik gak la kn?:D

kupu-kupu_cinta said...

mafuza: aah.. ada mcm x logik sket la cte ni.. tapi, boleh je layan... ada part sedih n mencemas kan tu yg bwat noma rasa best...

ha... tahu x pe... dah la tiket cpt hbs.. cerita nya mkn masa yg lama lak tuu..

mafuza said...

yes..3 hours kn??
so kalau mcm tu, i beli dvd je la..hehehehehehehe

kupu-kupu_cinta said...

mafuza: yup..lbh kurng 3 hours... dah la noma tgk mlm.. kwn noma lak x leh alik lambat.. we all ni x sabar2 nk keluar dr wyng.. haih...

hahaha.. betul2.. u beli la dvd.. hahaha..tgk 1 family.. lg syok...

x pun, law nak jimat.. u g je tgk kt wyng.. tp pasti kan u bwk selimut semua.. kui3..

nurul said...

huwaaa...
kamu da tgk ke cite 2012...
saya pon mahu menonton,akan tetapi tiket selalu sold out..

huwaaaa...terpaksa saja tgk dvd
huuu

kupu-kupu_cinta said...

nurul: dah yunk.. hihi... alah...booking la tiket awal2 hihihi..