CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 14 November 2009

busy selepas final

hye all.. hiksss masa nya sudah tibe... masa untuk menceritakan segala keBUSYan ku selepas exam. lebih busy drpd final exam. ceh!!

ok2 act last paper noma ari selasa..so rabu tu, dah mula lah berfoya2. x perlu lg utk lengah2 kan masa utk perkara itu ( teruk betul perangai noma kan. kui3). noma mintak tlg azmil hantar noma pergi balai polis. huhu utk apa? menyerah diri atas kesalahan yg ku laku kan. ampun!! ampun!!!

motif noma pergi balai polis adalah utk minta cop pengesahan kat surat yg noma nak hantar ke MARA(pinjaman pendidikan). noma nak alik JB utk mintak pengesahan ketua kampung. ouh tidak mungkin. terbuang je duit tiket ku nanti. so, noma mintak la kat balai polis. lps g balai polis. noma g tmpt repair kasut. paku kan tapak kasut noma agar lebih tahan lama. hihihi. after that, azmil ajak jalan2. eyh3 bukan bukan.. noma yg goda azmil hingga dye kata " jom jalan2" kejam betul noma ni.. goda azmil time assignment dye menjerit2 meminta perhatian. tp.. maaf kpd Cik Assignment... perhatian azmil beralih kpd diri ku. kuang2. dlm hati noma... " x pe.. alik nnt tlg dye buat kan assignment" kui3

mula2, we all g JJ Seremban 2. kata nya nak cari selipar.tp noma sudah sedia maklum.. kt JJ seremban 2 mmg x banyak pilihan. so, mmg x beli lah selipar nya. lepas tu, we all gerak ke Mcd Senawang. lepak lah dgn kwn azmil, khairul nama nya. thanks ea azmil belanja noma makan. tayunk2 dye.. hihikhairul

time mkn tu.. tbe2 rasa cm ada yg x kena. rasa seperti ada yg menanti noma kat kolej. NADIA...hurm.. teregat kat nadia lak. yela..noma dah mkn.. dye dah mkn ke belum? mas lak.. dah alik Puchong.erm.. terus noma text nadia.. bgth dye noma dah dinner kat mcd n noma janji nak teman dye mkn. azmil pun kena alik awal sbb nak siap kan assignment. so, lps mkn, and borak2 jap.. terus menuju jln pulang.

noma teman mkn kat area kolej je. lps tu ntah mcm mana, we all decide nak keluar karaoke dgn topex. sbb topex kata dye bosan and nak keluar. yes!! lps nadia mkn, we all g karaoke kat Nilai. lama gak la karaoke. wahhh suara topex mmg powet larh.nyanyi pun slumber je. nadia.. mmg sedia maklum. suara bak buluh perindu.

lps karaoke, we all g lepak+minum2 kat area Nilai. lama gak la... dlm kul 2am mcmtu bru la we all balik. noma alik uma je terus on9. konon nya lah nak tlg azmil cri bahan assignment. sekali2 dua2 pengsan.. ZzZzZzZzZ

p/s: keesokkan hari nya (khamis) sudah ada plan lain...

2 PURPLEcrazy:

BuLaN iTu aKu said...

uik.. walaupun ada asgment sempat lagi tu berjalan... ehehhe

kupu-kupu_cinta said...

bulan: tu la pasal.hahaha.. ni hegeh3 nak wat.. tp kesian auw..smlm dye ngah wat keimpulan...dh nk siap dah tbe2 laptop dye terpadam.. plug bilik dye prob lak. haih.. sian nya..