CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 15 November 2009

COnTEst!!!a picture tells a thousand words

saya sedang x ada kerja skunk ni.... sgt relax... and mcm biasa...masaku di isi dengan membaca blog kesygan kuh.td saja usha2 blog kak N sbb nampak dye letak pic yg noma suka tgk tu.. mmg santek..sila la clik kat nama kak N kalau nak tgk pic apa yg dye letak. and kak N pertanding kan pic itu untuk Contest!!a picture tells a thousand words. yg dianjurkan oleh cik Bulan kuh...sila lah usha2 blog cik Bulan. cpt2 tarikh tutup dah dekat.cik Bulan ni pun mcm tahu2 je noma terniat nak join... sbb lps noma bce blog kak N, noma dpt comment dr cik Bulan.

b4 ni noma rsa cm x layak je nak join. hahaha sbb cm x de je pic gue yg layak dipertandingkan kui3. tp semangat itu sudah ada skunk.. ketika ini.. sedang mengali folder2 yg ada sambil mkn karipap kentang. kui3.. kejap2.. nk usha2 pic yg ada....sedang meminta khidmat azmil rizal utk memilih pic yg ok utk dipertanding kan. kui3.
pic ni di snap oleh kwn noma.guna hp sajoo..
time ni kat kem Kuala Pilah. we all g tmpt ni utk kali kedua sbb nak ambik
brg yg tertinggal time gath room chat n9[1]. and saje je main2 air kt citu. act noma
x perasan pic noma di ambil.
mmg cm tu lah noma duduk kat atas batu tu + berbual2. tanpa sedar pic ni di snap. 2 3 kali tgk mcm ok je. and i ada gak jaja pic ni kat Myspace.
pic ni, noma snap sendiri..dlm kereta abg aril. otw hantar noma and ira
balik kolej. selepas gath room chat n9[1] kat PS.noma duduk belakang.
so saje mengedix sesorg sambil di perhati kan oleh abg aril . dr cermin pandang belakangkui3.
tp azmil kata.. pic ni x yah msk contest sbb mcm geram je. kuang3. nak msk kan jugak
pic ni ...adalah cadangan dr azmil rizal. and pic ni juga tanpa noma sendiri sedar disnap oleh nadia..[my gurlz].. time ni dlm teksi... otw g KTM Btg Benar. nak g shopping!! azmil rizal kata.. pic ni nmpk noma x OVER!hohoho.
pic ni time noma ngah wat rambut. kui3.sempat2 saja.. snap sendiri
haih.. i x thu nak letak pic apa act..

cik Bulan.. ini utk anda...

5 PURPLEcrazy:

BuLaN iTu aKu said...

yang... cun la pic.. bulan ambik no 1,2 ye.. nanti bulan pilih antara 2..
ok yang... thank ye sebab sudi masuk contest ni

kupu-kupu_cinta said...
This comment has been removed by the author.
kupu-kupu_cinta said...

bulan: thanx..ok bulan.. ur welcome..

CikPuanMiera said...

comel nye pic adik akk neh... gud luck tayunk..

kupu-kupu_cinta said...

kak miera: thanks... muax... kak... dgr cerita akk pregnant ea? hihihihi congratulation kak