CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 8 November 2009

date with En.Chu-mel kite laaaa

ayoooo tajuk... saja nak kantoikan diri sendiri kan. weeee biar lah kantoi.. kte jujur ni auw.. curang terang-terangan drpd org tu curang senyap2. hihi. x pe la.. ku lepaskan dikau.. ku cari yg lain. kui3.jaat ea? biar lah jaat. tp kte x sakit kan hati sesape pun. arrrhhhh merepek semua ni.

mcm yg seorg sahabat kata kat noma... " kita hidup atas jalan kita sendiri... bukan kita hidup atas jalan org lain" cewah... paham ke? korg mst dpt paham kan. maksud nya.. erm... korg pk la sendiri. hihihi.

dah2 nak masuk topik baru dah ni. noma nak story pasal En.Chu-Mell. . act saja je keluar. noma teringin nak makan McD. ikut kan we all nak keluar time dinner je. tp noma yg mengada nak keluar jejalan. alah.. da lama oke x keluar date. kui3.

ok we all plan g Mid Valley je. so, pergi pun naik KTM. noma x kisah pun. janji dr kolej kul 2.30pm. tp i bangun lambat la pulak. hihihihi. msg2 En.Chu-Mell ni. dye dah siap dah. noma? ouh dlm process nak mandi lg. haha. mmg lama la dye tunggu. sampai hari pun nak mendung. kui3. mmg kena sindir je la dgn dia. hihi. kamu jgn la marah..SORRY
*En.Chu-mell a.k.a Azmil Rizal

dlm train lak ada kisah menyedihkan. mula2 mcm x percaya je dr reaksi muka En.Chu-mell ni. yela. muka relax je.. dah la cute. OITTT gatal nye ko noma.. tiba-tiba dia bisik kat noma...

azmil:noma.. hp x ada...(reaksi muka.. cute!)
noma: o0o0 yeke(muka relax gile...)
azmil: betul lah..da ilang ni..(reaksi muka.. still cute)
noma: yeke?? tu kat poket tu apa? yg mcm petak tu.. ( still relax lg. siap leh senyum2 manja)
azmil: betul lah.. dah x de...(sambil meraba2 diri sendiri)

still main tarik tali lg dgn azmil. sbb noma pd mula nya mmg x percaya. sampai lah dye keluarkan menatang petak dlm poket dye tu. ouh rupa nya chew gum. haih...

noma: betul ea da x ada ( muka kesian..apasal aku lak wat muka kesian ni?)
azmil: betul lah.. xada...( reaksi muka yg mmg sukar utk ku tafsir kan)
noma: kite egat awk main2 je td.sbb muka awk mcm relax je
azmil:hbs tu.. x kan kte nak nangis kat sini.
noma: ngeh3

noma try call hp azmil. still on. tp x berangkat. call and call. sampai lah noma dgr mcm call noma dijawab. tp x dgr suara org ke apa. noma dgr bising2. mesti org tu dah keluar dr train. kesian En.Chumel. dye pun msg la si pencuri tu.. noma pun x tahu lah apa yg azmil msg sbb dye x bg noma baca. siap delete kat sent item lg. huhu. haih.. dah kacau mood azmil ari tu.ishk3. kesian auw... hp dye model apa? x berapa nak pasti lah. sbb br sekali noma tgk hp dye.tp dye kata baru 2bulan dye pakai hp tu. alolo. sabar la ea.



sampai je Mid, we all dah lapar dah ni. so g lah serbu Mcd. nak sgt kan Mcd. lps mkn, we all pergi Maxis Center dlm Mid tu sbb nak buat sim card baru utk azmil. tapi x boleh la pulak atas sbb sim card lama tu register atas nama org lain. so dorg suh we all pergi Maxis Center kat The Garden. mcm biasa la kena bayar RM10. haih.. sedih je tgk muka dye.rungsing sgt lah tu..

lps wat simcard, we all jalan2. noma mcm teringat kat rumah nak beli something. tp sumpah x ingat. nak tgk wayang pun time x sesuai. jalan2.. makan ice cream and cukup masa. we all tunggu train nak balik. sampai KTM Btg Benar, we all terus cari tmpt makan kat Nilai. lps tu? balik lah? penat sudah... dpt borak lama2 dgn azmil pun dah epy. kui3. b4 ni x berkesempatan sbb kat kolej we all ssh nak lepaking sesama.




ouh noma dpt belon. kui3. kat tngkat atas tu ada Pc Fair kecil-kecilan mcm tu. so we all msk kejap sbb dye kata Cik Tikus dye tu dah x leh nak guna. rosak la bla bla bla. so usha2 la kejap. otw nak masuk tu, ada sorg amoi panggil.. "miss..." sambil hulur kan belon pink ni. hahaa. dah besar anak gajah cm ni pun dpt belon kan. tgk yg pegang belon pun ramai budak2. yg besar mcm noma ni.. ade 2 3 org je. haha. time dlm PC Fair ni noma and chu-mell terpisah kejap auw. sbb noma jalan depan. jalan menonong je syok sendiri. tgk2 dye x ada kat belakang. noma pun patah balik. dye pun kata " kite tercari belon pink kamu ni" ceh...

p/s : belon ni x ada lah noma nak bawak balik. ikut kan mmg nak je bawak balik simpan dlm bilik. tp leceh kot. so. noma bg la ada sorg awek celcom ni. hihi.

*bosan ea story ni. haha

10 PURPLEcrazy:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

auwwwwwwwwwwwww...chumell nye...hehe

kupu-kupu_cinta said...

lya: hiksss..

♥ QaseH ♥ said...

memang agak chumelyssss

kupu-kupu_cinta said...

qaseh: kamu puji that guy tu yg comey ke? hihihi. ayoo law dye bca.. mst wat muka riak kat noma.. haha.. gurau je.

BuLaN iTu aKu said...

nama die tu tak senyum pun ketika ber picca

Lady B said...

heyp..heyp..dating eyh...

CikPuanMiera said...

belon tuh lagi chumel.. :p

kupu-kupu_cinta said...

bulan: hiksss dye kata dye x sku senyum nampk gigi. hahaha.

sis lady B: ihihi lama o0o0 x dating2 ni.

kak miera: tahu x pe.. haha tp syg x dpt bk alik belon tu.. bkn selalu anak gajah cm ni dpt belon.. kui3..

DIVA sopan said...

kupu2 :

sumpah,..
memg chumell,..
untg awak,..
huhuhu

DIVA dpt bygkan mcm ner reaksi lex die bla ckp dgn kupu2,..
huhuu

t,..
kim salam kt die ek,...
moga bahagia,..
huhuhu

kupu-kupu_cinta said...

diva: huhuhu.. chumel ke? kui3.. bahaya la plak kalo ramai kata dye chumel. kang ramai yg minat dye kang.. cm ne kite? hihihihi

diva...hihihihi act bg noma dye bkn chumel kt fizikal je. tp sikap dye tu...kui3..

ok t noma kem salam k..