CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 8 November 2009

katanya... dugaan..ceh!

hye syg2 kuh. lama erk noma x update blog. busy menguruskan kehidupan. kui3. bak kata cik nurul "kehidupan student memang saling tak tumpah seperti kehidupan primadona.Tidakkah kamu menyedari?" ceh.. lalu ku menjawabnya...betul itu. seperti primadona kelas pertama kan.. hiks33. student yg sentiasa busy dgn kehidupan nya. ntah apa yg dibusykan. haha.

act noma busy dgn final exam... final exam kali ni adalah sgt2 membuatkan noma rasa teruja kerana entah lah. mungkin kesedaran agar lebih serius terhadap kasih sayang sesuatu ilmu telah meningkat level-nya. kui3. sgt poyo kan. ouh entry ini ditaip ketika keadaan minda ku agak stabil. cuma tinggal lagi 1 paper je. hari selasa ni. MANAGEMENT ACCOUNTING. uikss.. noma sgt mencintainya. ngeh3. wish me luck ok!hikss..

kalau sesape yg ada id ym noma. dan anda melintas ketika sedang mencari manusi utk di buat kwn bermain teka teki.mungkin anda perasan status kuh."ouh tlg! tlg! tlg jgn goda sy.. tlg jgn goda sy supaya dekat dgn laptop... menjauhkan diri.. membawa diri ini pergi jauh dr binatang perliharaan sy ni. kerana dye membuatkan sy lupa dgn buku2 kesygan sy. ESK EXAM.. JGN MAIN2 NOMA. AWAS!!!!" itu membawa petanda bahawa sy sedang busy menelaah. dan ketika itu diri ini jauh dr menatang yg keletak ketuk bunyinya bila kita laju menekan2 kotak2 kecil di atas tubuh badan nya. tp kekadang tu ada gak curi2 mendekati laptop. hihihi. utk bertanya khabar En.Chumel sy itu lah. kui3.tapi bila dah mula berkeletak keletuk kat atas laptop ni... mcm2 cerita yg timbul menjadi kan sy leka. terabai sebentar buku + note ku. setakat jeling2 je. kui3. tp alhamullilah la. segala godaan dpt ku tangkis dgn cekap.ceh!!

habis je exam ptg jumaat tu. niat hati nak menidurkan diri. tapi gagal. oleh itu, berkeletak keletuk lagi lah bunyi nya.ouh.. borang utk mengoda shaye sudah dibuka. ini kerana next paper ari selasa. so leh foya2 sekejap.. goda lah saya supaya lebh dekat dgn menatang perliaraan shaye ni.. ngeh3. ada juga la yg mengisi borang MENGODA CIK NOMA. tetapi sekejap saja berborak nya. selebihnya adalah membaca blog rakan2. BLOG WALKING. sampai satu masa..status ku telah bertukar gaya...
haih.. tak ada pulak manusia yg nak mengoda aku ari ni. smlm aku BUSY mencurahkan kasih syg kt cik buku. berdas-das BUZZ yg aku terima. skunk apa yg perlu ku lakukan?MEMaksa diri TDo..BERGULING2 gaya shin chan.

bila ku fikir2 kan balik. mungkin itu satu dugaan ketika belajar. time ko sibuk dgn buku2..time tu lah org sibuk nak ajak berteka teki.bila buku2 dah menjauh... diri sedang bersenang lenang atas katil guling2 gaya shin chan, non ada plak yg nak mengacaukan otak menjawab teka teki. dugaan....makanya... sila la shout down laptop anda ketika sedang menelaah. kui3.

7 PURPLEcrazy:

BuLaN iTu aKu said...

ramai betul yang mengoda dirinya

BuLaN iTu aKu said...

MANAGEMENT ACCOUNTING?? oh tidak..
sesungguhnya saya amat jahil bab no2

kupu-kupu_cinta said...

bulan: ngeh3... sy amat menyintainya.. kui3..

ala dorg tu... saja je dengki noma.. hihi

:: p R i n c E s S _ N :: said...

haipp..haipp...focus2 on study....

kupu-kupu_cinta said...

kak N: hihihi.. ok2! wish me luck ok... 1 paper je lg..

DIVA sopan said...

btoi2,..
aku jga seorg primadona yg bz,..
huhuhu

tensen dgn exam!!!

kupu-kupu_cinta said...

diva sopan: trimas kerana menyokong kenyataan kami itu.. kui3