CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 9 November 2009

kisah di sebalik nya...

haih .. nak cerita kisah anak didik Madam.Salwa ni. subjek kegemaran lah katakan...apa dye? subjek apa? MANAGEMENT ACCOUNTING. b4 minggu exam, Madam ada bg we all soalan suh buat taw. and we all target itu lah soalan yg akan masuk final. kui3. so, dah riang gembira la kan da ada soalan. horay!! horay!!

tiba masanya utk menjawab soalan secara berjemaah di rumah masing2...ok.. bersiap sedia... calculator sebelah kanan. pensil di jari. kertas kosong atas meja/katil/ lantai ikut cita rasa masing2. buku2 or apa2 pun sumber rujukan di sebelah kiri. soalan sudah berada di tangan.. mata menatap sambil tersenyum.. haih.. entah mcm mana senyuman itu mati dengan diiringi garuan di kepala.mengapa?? berpuluh2 kali telan air liur. SUSAHHHHHHHH o0o000 soalan nya!!!

bila dah mcm itu, contact lah rakan2 sepejuangan. masing2 x dpt. ada yang tanya kakak senior... erm.. dpt buat.. tp x sure betul ke tak. hurm.. ok2...bkn masa utk main-main. noma siap mintaktolong nadia lagi.. dpt la jawab 2 3 soalan... THANKS ea nadia..noma and nadia lepak dekat food court.. ramai gak yg study kat food court.lbh kurang kul 12 lbh, we all pun balik . noma pun x mo la curi masa nadia banyak sgt. dia pun ade exam rabu nnt.

nadia sedang membantu

balik rumah, sambung menelaah. danny (classmate) msg noma, tanya pasal soalan yg menyesakkan otak ni. so, noma malas nak habis kan kreadit. suh la dye on9 YM. bla.. bla.. bla.. bla.. akhir nya stuck!! dapat jawab sikit je. danny lak, x de keje agak nya.. dah buntu sgt la tu.. dye pun... wat la keje sambilan.....



danny yg mula dlu...
i pun tambah la sket... nampak x. equal to SE. SE mean supplementary exam
wah!! angan2 ko kan nak ambik SE subjek ni. hihihi
lepas tu, di ajak nya main bende ni. noma pun layan kan aje lah.ok.. siap lah revision kte utk MA ni.

lps tu... apa jd kat noma???? zZzZzZzZ kerana x tahan sakit perut..

4 PURPLEcrazy:

BuLaN iTu aKu said...

siap buat grafik lagi tu

kupu-kupu_cinta said...

bulan: tahu x pe.. dye kata da x tahu nak wt apa dah.. hihi

DIVA sopan said...

cantik grapik tue,..
huhuhu

kupu2 stdy ner??
mcm susah jer subjek tue kan,..
paper pun wat yg terbek la ek,..
huhuhu

kupu-kupu_cinta said...

diva: hoho.. itu classmate yg lukis..

study kat kolej legenda mantin , n9

erm.. kalau study n paham kan betul2.. x de la ssh.. cuma madam ni dye ajar soalan yg simple2 je.. time dye bg soalan.. hambik koo. ssh gile..