CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 16 November 2009

Weda

act 15hb November ni beday my best fwen yg dah lama x jumpa..huhu. last jumpa dgn weda x silap noma b4 noma msk kolej Legenda that mean .. tahun akhir tahun 2007 nk masuk 2008. gila lama x jumpa dye.. nak contact dye pun susah sbb dye msuk IKM kat Perak. antara diana, fara and weda.. weda lah yg paling ssh we all nak berhubung. tp x pe lah. noma faham keadaan dye. lg pulak... dye 1 family dah x duduk JB sbb ayah dye kena transfer ke Melaka. lagi lah susah nak jumpa. tp noma harap sgt time cuti sem ni dpt jumpa weda. and weda ada bgth yg dye nak turun Jb bulan ni. I MISS HER damn much!!!!pic yg dah berzaman.snap by fara.. weda yg free hair itu..
kami waktu sek.noma+fara+weda+diana.
beraya rumah hanafi..classmate


x silap noma.. ni la hari terakhir jumpa weda.I LOVE U ,WEDA.muaxxx!!
~semoga panjang umur~
~dimurah kn rezeki~
~berjaya dlm bidang yg diceburi~
~harap persahabatan kite berkekalan walau jauh di mata.. tp dekat di hati~

4 PURPLEcrazy:

BuLaN iTu aKu said...

happy besday to ur fren too

kupu-kupu_cinta said...

thanx bulan..

mylife-mysin-myfate said...

sure u have many such of sweet memory with ur friend..hope ur friendship will be ever after..god bless u all..

kupu-kupu_cinta said...

mylife-mysin-myfat: yup.. thanx for the wish...