CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 11 December 2009

ashikin abdullah


entry khas buat ashikin abdullah..syikin.. panggilan ku utk mu. wahhhh
act syikin ni kwn noma time sekolah menengah..SEK.MEN.KEB DATO ABDUL RAHMAN YASSIN a.k.a SDARY....masa kat SDARY, lps PMR je masing2 kan sibuk applied nak msk TEKNIK. so noma and ikin je tercampak kat SEK.MEN.TEKNIK KLUANG,JOHOR. masa kat teknik noma ambil civil engineering , syikin lak electric engineering. course x sama.. dorm pun x sama.. kami terpisah. tp x pe.. sebelah2 je... we all mmg rapat gle kat tknik dlu.. penah la jgk sama2 menangis masa prep, time tu sume ngah rindu tahap gaban kat family masing2.

tp noma study kt sana bape bulan je, noma duk sebulan kat uma kwn area Kluang. dlm masa sebulan tu noma ngah tunggu pemohonan utk pindah sek. noma nak pindah sek yg dekat dgn uma. yg x payah duk hostel.. haaaa ni nama nya x dgr ckp mama.. tp ikut ckp abah. hahaha.
abah noma beria la suh noma duduk hostel... abah nak noma berdikari "x pe kakak.. duduk hostel ni best.. leh berdikari..abah dlu pun mcm tu.. seronok "... mama noma lak dah warning awal2... "jgn kakak.. jgn duduk hostel..." tp noma adalah terpengaruh dgn kata2 ayah.abah ni ayat manis lbh. huahuahua. akhir sekali.. x sanggup nak duk hostel... ari2 tdo dlm class sbb x ckup tdo.

terpaksa la noma tnggal kan syikin dan kwn2 yg lain.. dan seorg kakak angkat (kak Aida) yg sgt baik dgn noma. lps pindah sek... mmg ssh la nak conact dgn syikin.. yela.. dye suk hostel kan.. mana leh bwk hp...

time tu umur kami bru 17thn... skunk ni.. ko dan aku dah 20 tahun.. aku da lama merasa umur 20 thn ni... ko bru nak jejak kan kaki ke alam 20-an. bulan depan.. aku dah nak msk 21 tahun lak. mari lah mengundi.. wahhhh umur yg layak utk mengundi ni..

act, entry ni semata2 kerana ko syikin... utk aku ucap kan.. EPY BEDAY SYG....moga dimuahkan rezeki dan panjang umur.. hope ko x lupa aku ea... syg ko babe..



p/c: syikin.. aku rembat pic ko kt FB. i like this pic.. hihihi

6 PURPLEcrazy:

BuLaN iTu aKu said...

kamu seorang sahabat yg baik.. miss u

kupu-kupu_cinta said...

bulan: hikss.. thanks..
im really love all my fwen. serius rindu mereka sume..
and bulan.. i miss u too. lama kamu x update blog..

QaQa said...

nagis same2!!..sweet lah korang...frendz never end..windu gile kt bdk2 nih !!

nt besday aq kne post kt blog mcm nih gak taw...jeles nih...heheheh..

QaQa said...

nagis same2!!..sweet lah korang...frendz never end..windu gile kt bdk2 nih !!

nt besday aq kne post kt blog mcm nih gak taw...jeles nih...heheheh..

nurul said...

syg..sila buat entry khas utk i
hahha
request apekah ini??
hehhe
kamu adalah kwn yg sweet like sugar!

kupu-kupu_cinta said...

QaQa:hahaha.... yup2..fwenship never end...rindu jgk kt mereka trmsk kamu larh.. uhuhu... ok nnt beday ko aku tepek muka ko kt cini banyak2.. hihihi

nurul: ouh SYG...hahaha.. boleh2.. kamu nak noma wat edisi apa? edisi siasat? ngeh3...
thanks dear.. sygi rakan2 kte ye.. syg kamu jgk..