CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 2 December 2009

dak sek rendahh la koo nii.

noma happy sgt sbb dpt jugak hang out dgn kwn noma, syira. yg lg best... kali ni dah mcm himpunan dak2 sekolah rendah noma lak. SEK.KEB. PENGKALAN RINTING, JB. hikss.. sbb apa taw...selain dpt hang out dgn syira...dpt gak melepak dgn dua org kwn noma lg. azimah and amalul.. kami semua adalah 1 sek rendah. hikss..tp lain2 kelas.

act ahad noma msg syira... tanya dye kat mana sbb nak ajak keluar. tp syg nya, syira dah ada janji dgn org lain lak.. its ok la.. cuma time tu rasa sedih sikit sbb syira ni bekerja.. sabtu n ahad je cuti.. nak ikut kn mcm x sempat je nak jumpa sbb sabtu n ahad (5 n 6hb) akan dtg noma lak dh busy nak alik kolej. huhuhu. tapi pagi isnin dpt msg dr syira... dye tanya noma alik kolej bile.. so noma dpt agak yg dye mcm nak jumpa noma je.. hihihihi..

tekaan noma mmg tepat sbb dye ajak teman g shopping. maklum lah.. bru dpt gaji.. hihihi.so, we all decide nak kua ari selasa iaitu smlm. tp terpaksa keluar ptg sbb smlm adalah hari bekerja... noma suh syira ajak azimah sekali...noma lak ajak amalul...amalul dekat je dgn uma noma. mlm b4 keluar tu, noma kenal kan syira dgn amalul sbb masing2 x egat... sbb we all x sama kelas. so, utk refresh kan otak memasing noma invited mereka msk CONFERENCE.borak2. hiksss add la myspace.. facebook dan segala apa yg ada utk mengingati kisah zaman kanak2. tp... yaaa ampunn mereka leh di ibarat kan seperti anjing dan kucing. bertekak je.. haih.. kelakar la korg ni..ok cukup la ni sbg mukadimah.

(01.12.2009)


menanti ptg sgt lah seksa... syira and zima hbs keje kul 5. dlm kul 6.30pm mcm tu noma dah tunggu syira kat bus stop.. yup.. kami naik public transport ye.. syira bru ade lesen L. i lak non adoo.. nanti2 lah.. ahaks.. zima lak mmg dah tunggu kat City Square sbb dye keje pun kat area bandar. kami ber3 g shopping dlu. lps tu bru la gerak g DATARAN JB nak makan STEAMBOAT. noma lak inform amalul suh tunggu kat dataran terus. dye x de nya nak join we all g shopping. so jumpa masa nak makan je... tp syg nya.. otw g dataran tu, zima lak ada hal. so dye terus balik ... tinggal la noma dan syira utk berjumpa dgn amalul. LEPAKING+STEAMBOAT.


bersolek sebentar bersama camera


zima dan syira.. noma syg korg


zima sgt ayu berbaju kurung, baru alik keje la tu.syira si santek..lawa baju kak.. ouh itu dak gemuk kat ujung tu adalah shaye. jgn kenal lak ye..

steamboat...x hbs lak noma mkn mlm tuu. huhu balik bungkus tahu bakar utk mama and abah
tembam pipi ko noma.. syira ?maintain cun !!

ayah noma dah janji akan ambik kalau noma nak balik. tp ayah kata jgn lewat sgt sbb takut nnt dye nantok. noma lak rasa mcm x puas.. mcm nak g karaoke lak. lps ayah ambik noma and syira.. noma mintak izin kat ayah nak guna kereta... dan driver kami adalah amalul.. hohohoho. maka... kami ber3 pergi lah karaoke kat DANGA BAY. lps karaoke.... mencari lah jalan ke rumah masing2.... rasa mcm x puas lah lepak dgn dorg... apa pun.. mmg enjoy..!!
noma dan amalul...
amalul dan syira



p/s: ssh tdo...nak dgr suara seseorg larh!!

0 PURPLEcrazy: