CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 2 December 2009

demi mu

demi mu wahai sepupu... peristiwa berlaku sehari selepas kita umat islam menyambut AIDIL ADHA... lupa nak mengabadikan peristiwa ni dlm diari canggih sy ni.. hihihi..

masa AIDIL ADHA... semua berkumpul kat rumah mak long kat TMN TUN AMINAH ,JB. dpt la jumpa cousin yg paling rapat dgn noma dr kecil... wan yg sepatut nya ku panggil abg wan jika mengikut faktor umur... tp apa kami kisah kan. sume gila2.. umur dye dah 23 nak msk 24... dr STPM dah dapat Degree.. nak sambung Master dah ujung tahun ini.. insyaAllah... tapi rupa still nampak mcm dak tingkatan 5... haih... x sesuai nak panggil abg wan... tp idak lah noma kurang sopan dgn dye..


lps abg wan noma hbs degree and skunk ni tgh ada kursus apa ntah.. x ambil tahu.. tp makan masa 2 bulan kalau x silap.. so, dorg ada wat dinner nnt dan konsep nya adalah .. ouh alamak.. x egat.. tp yg pasti noma adalah sasaran dye utk di ajak bershopping...ok.. itu x mengapa sbb shopping dah diibarat kan seperti bf kedua i... kuang3...demi mu wahai sepupu.. ku sanggup..kui3. yg sebenar nya.. ada rasa malas nak keluar time tuu.. haih..

dlm kul 4 ptg mcm tu bru hegeh3 nak kua uma.. nasib baik dye ajak g Plaza Angsana je.. sbb kul 6.30otg dye kena ambil ayah dye alik keje.. kalo g bandar.. takut x sempat.. sure waktu2 ptg ni akan jd sesak nafas di jalan raya.


abg bob yg baik hati sudi mengOFFERkan diri utk hantar noma. horay3.. i like.. tp...ble noma dah samapai leh plak abg wan call kat tmpt dye ujan.. so x dpt nak kua... (naik moto) haih.. ok2.. x pe..nasib baik noma ada brg nak cr.. kalo x.. harus aku kena patah balik... maka.. ini masa nya perasaan shopping sorg2 bertandang.. perasaan itu adalah aman (bagi noma la.. noma x kish law shopping sorg2) .dah beli sume brg... abg wan call lg.. dye kata dye otw.. ok fine.. dtg la.. i leh teman u.. .

mari tgk apa yg abg wan sempat rembat...

banyak pilihan
ini yg jd pilihan wanini pun ok.. tp besar sgt bg kamu la wan.


ouh .. dye rembat sampai dua ok.. yg biru tuu noma berkenan sgt2. santek ok..
adk cashier ni tegur noma..

dia: erm dulu sek mana erk? muka mcm familiar la..
noma: erm.. dulu penah sek SDARY,Teknik kluang and Teknik perdagangan.
dia: oo0 i sek SDARY dlu.. umur berapa? 20 ea?
noma: aah..
dia:.. u senior i la.. ptut mcm penah nampak
noma: oo0o yeke... hihi
wan: glamour ko kt sek!!..hahaha(gelak setan)

settle sume ni, we all g minum.. lps tu balik....

2 PURPLEcrazy:

BuLaN iTu aKu said...

haii yunk..
windu nye sama kamu..
abg wan itu sudah berpunye ke
heheheh
saya masih solo

kupu-kupu_cinta said...

hye bulan itu kamu... ihihihi

rindu kamu jgk larh.. haih.. cm ne cuti?
hep! hep! apa jd dgn downut kamu tuu.. nak letak mana yunk? hihi