CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 31 December 2009

ke puchong

alhamdullilah.. hajat di hati tercapai jgk akhir nya. lepas je dpt berita tntng pemergian ayah mas, noma da terdetik nak dtg melawat. tp masalah nya adalah. cara2 utk kesana. hihihihi. al maklum larh. sy x de lesen lg. jalan pun x thu. tp.. tp .. nak pergi jgk larh. mcm x best je perasaan tu law x dpt pergi.
x sangka pulak , nadia pun rsa apa yg noma rsa.

so smlm lps class, we all plan. we all ajak muzakir and khir sekali. selamat skit rasanya law ada jejaka menemani kami. cewahhhh. yela, mlm kot. we all sewa kete dgn classmate noma. akma nama nya.

we all gerak dr kolej kul 8. destinasi yg dituju adalah puchong!act masing2 x pernah pergi uma mas. masing2 x tahu jalan ke uma mas. tp nsb baik family mas leh bg guideline. so senang lah kan.

we all sampai uma mas time tu org dah hbs tahlil da. org2 masjid pun da nak alik. its ok la kan. sayu hati noma melihat wajah mas. harap mas tabah.


call mas+text mas= mana mas ni...?


lps pergi uma mas, we all ke cheras. muzakir sbg driver yg cekap mahu pulang sebentar ke rumah parents nya utk mengambil botol susu nya yg tertinggal. opsss. bkn2...

lps tu, we all menuju ke downtown cheras. muzakir rembat sehelai baju. nadia rembat sehelai tudung syria. huhuhuhu i x beli pape pun. sob..sob... x pe2. next time.





ntah sampai uma kul bape. melantak Mcd kat bilik masing2. noma ntah kul bape ntah tertelap pun x thu tp yg pasti noma bangun kul 10pagi!!!!!!!! terlps nak pergi kelas kul 9pagi. ku fikir kan sempat pergi kelas kul 11 pagi. tp, dah sampai bwh block, class kul 11 cancel. huhuhuu. terus melangkah ke library. stay sampai lunch hour. after that g makan dgn nadia.

skunk ni,noma di dlm bilik menaip assignment+ym+blog+fb sedang kan ramai kwn2 sedang ber-huHAhuHAhuHA di luar sana utk menanti detik 12tgh mlm. HAPPY NEW YEAR!!!kemalasan. ketiadaan mood. layan ASSIGNMENT larhhhhhh!!! korg nak enjoy.. enjoy la ye.. (ceh2 bajet baik sgt lah tu wat assignment mlm tahun baru!) hihihi

4 PURPLEcrazy:

kathy jem said...

hai..slmt tahun baru.. :)

kupu-kupu_cinta said...

hye sis kathy. epy new year. =)

DIVA sopan said...

takziah utk mas,..

hepi new year untuk sumer,..

DIVA sopan said...

takziah utk mas dan keluarga,..

hepi new year utk sumer,..