CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 2 December 2009

mama seorg yg rajin

mama sy seorg yg rajin...

mama buat tart nenas.. tgk mama buat kuih... mcm x sampai hati lak nak kua dgn kwn2. duduk uma.. tlg mama buat kuih.kata nak jd wanita serba boleh.. hihi

biasa we all buat tart gulung (still nenas intinya) . tp mama saja nk buat... mama kata nnt leh noma bwk balik kolej.. hiksss.. suka nyaa... dan noma haruslah menolong.... dlm hati " rajinnya mama.. walaupun bkn hari raya.. dye buat gak.."


lum dibakar
slps di bakar..perasaan ku adalah seperti mahu menghabiskan sepinggan tart nenas ini.. tp mana mungkin mama membenar kan perkara itu berlaku.
"dah malam kakak.. jgn makan manis2.. nnt gigi rosak"



mama pun ada gak try buat ,kuih ni.. apa erk nama nya. noma panggl kuih goyang. ada org pnggl kuih rose.. ntah la.. hihi...yg pasti sedap..


mlm b4 noma alik kolej... mama masak rendang daging sbb raya aji mama x dpt nak buat. mama kata rendang ni nnt kakak leh bwk bekal... nnt dah sampai kolej, x ada la lapar. mama pun ada masak kan sayur peria utk noma... mama thu kakak ske makan sayur peria...THANKS MAMA...

mlm b4 noma alik kolej jgk larh noma buat kan kek coklat utk some1... hihihi. tp mst la dr tunjuk ajar mama kan.. noma sibuk buat kek coklat +packing brg...mama pulak tgh msk rendang...


mama mmg rajin.. sepanjang noma cuti kt uma..setiap sabtu dan ahad mesti kami sekeluarga berkumpul.. yela.. dua ari ni je la semua org ada cuti... rehat kat uma...
kalau hari isnin sampai jumaat.. semua org keje... lg2 lah abah noma.. sgt busy.. kadang nak jumpa 1 ari pun ssh... huhuhu. ok.. noma x berkecil aty dgn abah sbb noma faham skunk ni dye kena kerja keras utk company baru dye..

dan ari sabtu ahad jugak lah mama akan masak masakan yg special... kadang mama akan call aunty2 noma suh dtg uma makan. hihihi. seronok.!!

THANKS mama.... mama sy seorg yg rajin... mama korg pun mst mcm mama noma jgk kan.. hihi..

p/s: entry yg dah berhabuk dlm draft. hihihi.

0 PURPLEcrazy: