CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 20 December 2009

snap!!!! untung2 dpt slap!!!

kebosanan di ptg sabtu. penyesalan yg perlu ditanggung sendiri. semua salah ko!! ko lah khir. salah ko.. x kira. salah ko gak. hihihihi. jgn marah naa..

act sabtu lps.. mean smlm la kan. noma, mas, nadia +adk nadia, muzakir and khir nak kua men bowling kat Seremban 2. pagi tu noma bangun adalah agak lewat. lps mandi, dpt msg dr kanda sy iaitu muzakir. dye x dpt join we all sbb parents dye nak dtg kata nya. o0o ok2. x pe la. tanya khir, dye kata " x kan aku sorg laki " . so apa masalah nya. kami x wat bende jaat la kat ko khir. hihi paling kurang ko kena sepak je dgn aku. hiksss.. ok2. mcm x best je kan ramai yg x peg (pd hal muzakir sorg je ada alasan kukuh). yg lain..alasan yg ngok ngok ngek je.

noma: noma... hihihi ala.. lg setgh jam. sempat ke? malas la kan nak siap2
khir: sbb muzakir x de dye pun malas kan. takut kteorg buli dye. hihi
mas: mas sbb apa erk? sbb dye da tukar baju kot... pakai alik baju tdo dye. ngeh3.

nadia? nadia x de alasan. dye tetap keluar dgn adk dye. dye nak bwk adk dye jln2. sorry la nadia. xdpt join. hihihihi.

tgh hari tu we all keluar makan kat foodcourt. noma bwk la SNAP card yg beli kat Giant Nilai. hihi. saje je. mana tahu bosan2..penat bergosip.. leh men snap snap slap... maka, lps makan. kami layan mainan ni. noma n mas paksa khir join. khir adalah sgt tertekan bila men SNAPni.

kpd khir... aku tahu ko x puas aty dgn kepantasan aku snap card tu kan.. dan kerana tangan ko sakit kena slap dgn aku kan. weee~~ best2.. hihihi.

SNAP!!!semangat mas bercerita

dah borak+gelak. tbe masing2 cm dah penat... maka kami angkat montot nak alik uma. b4 that, teman khir beli sabun basuh baju. tu pun nak kecoh kan. ye.. sbb ko x nak teman aku jog ptg tu.. aku kecoh kat blog aku yg ko bru nak basuh baju. hihihi.



jom peg beli SABUN BASUH BAJU!!!

p/s: khir, aku x dpt sume pic yg ko send tu.. huhuhu

9 PURPLEcrazy:

BuLaN iTu aKu said...

haii sayang.. maaf sesangat sebab dah lama tak singgah sini... maaf ye. miss u

kupu-kupu_cinta said...

bulan syg: its ok.. tp kamu kemana ha? lama gak x update blog ea.. miss u too.

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1 --->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!
http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch

nurul said...

laling...kenapakah main snap tak ajak i..i nak followwwwwww....huhuu

applesakura said...

nk ikot gax g bli sabon basoh~ hee

kupu-kupu_cinta said...

nurul syg: hiksss next time i ajak k.. kte snap2 sampai kena slap. hihihi

kupu-kupu_cinta said...

applesakura: ha.. jom2.. lps tu basuh baju secara berjemaah ye.. hihihi

cik EPAL said...

snap snap snap! ;)

kupu-kupu_cinta said...

cik epal: eyh.. cik epal terjah blog kte? wahhh x sangka.. thanks ..meyh men snap.