CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 1 January 2010

akhir dan permulaan

....wajah ku sepanjang 2009...
...thanks 4 azmil rizal 4 this pics...


di blog, di facebook, di status ym, di myspce dan di mana-mana sahaja bersepah ucapan "selamat tahun baru ". tp noma je x berckp tentang tahun baru. tentang 2010. tentang azam. dan apa sahaja tentang NEW YEAR.

sebenarnya noma x bersedia nak tinggal kan tahun 2009 ni. walaupun tahun 2009 ni yg sebenarnya paling menyakitkan. kalau diberi peluang, noma nak perbaiki segalanya. tapi apa kan daya, masa tidak menanti kita. kita perlu mengejar masa selaju mungkin agar kita tidak ketinggalan.

2009 yg lepas banyak mengajar noma tentang kesakitan dan dugaan. namun noma sedar segalanya berlaku pasti ada hikmah yg tersembunyi tanpa kita sedari. cuma kadang kala kita terlalu emosi menyalahkan diri sendiri dengan apa yang telah terjadi.

2009 noma kenal dia dia dan dia. 2009 noma berkasih dgn dia dia dan dia. 2009 noma disakiti oleh dia dia dan dia. 2009 noma mengecewakan dia dia dan dia. 2009 noma bahagia bersama dia dia dan dia. 2009 dia dia dan dia yang pernah membuatkan diri noma dihargai. 2009 banyak kenangan. begitu juga dgn kalian bukan?

jujur noma katakan. noma tiada perasaan utk melangkah ke 2010. namun, noma kena teruskan perjalanan. noma tidak boleh berhenti disini sahaja. noma juga x boleh menoleh ke 2009 yang penuh dengan kesakitan, kedukaan, kesedihan dan sedikit kebahagian. noma hanya mampu redha atas apa yang telah berlaku. noma bersyukur atas sedikit kebahagian itu. pengalaman membuatkan kita lebih matang.

akhir 2009 ini noma menerima dugaan utk noma hadapi di permulaan 2010. pengakhiran 2009 dengan kisah yang menyakitkan dan menyedihkan. mereka pergi lagi. mula kan 2010 ini dengan muhasabah diri. harap kawan2 mendoakan noma agar noma mampu menghadapinya. agar noma kuat utk menerima kenyataan nya.


i miss you

6 PURPLEcrazy:

DIVA sopan said...

cantik pic2 awk,..
huhuhu

kupu-kupu_cinta said...

thanks diva.
btw. kamu ni kwn bulan ea?

BuLaN iTu aKu said...

aah sayang
diva kawan bulan..
hehehehe
haii noma.. miss u..

kupu-kupu_cinta said...

kamu bulan!!!
muncul jua.
br nak tnya diva.. mana pergi nya bulan.
hihhihi

miss u to babe.

lalaSILENT said...

happy new year.. msih belum terlambat kan??

hehe..:D

kupu-kupu_cinta said...

epy new year lala.. yup2. masih sempat. hihi